کد خبر: 109154
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۷
اختصاصی«جوان آنلاین»
به گزارش«جوان آنلاین»، این شرکت که قریب به 4 ماه فعالیت خود را آغاز کرده 700 نقطه هرمی را برای فعالیت خود انتخاب وجلسات«invest» آنان در این 700 نقطه برگزار می شود.
نقطه تراکم جلسات این شرکت هرمی در محدوده ستارخان،تهران ویلا،میدان توحید،آریاشهر،برق آلستوم و...گزارش شده است.
بنابرادعای اعضای این شرکت، افراد در ازای پرداخت 3میلیون و هفتصد تا 4 میلیون و سیصد هزارتومان قادر به خرید بخشی از سهام این شرکت بوده و به آنان وعده داده می شود که ظرف 6 ماه ارزش سهام آنان به 60 هزار دلار خواهد رسید.
گفتنی است درحالی این وعده های فریبکارانه از سوی این شرکت داده می شود که شرکت مزبور همچون سایر شرکت های هرمی به غیرقانونی بوده و اهداف آن جذب نقدینگی موجود در جامعه بوده و در خوشبینانه ترین حالت این سرمایه گذاری ها یا در پولشویی مورد استفاده قرار گرفته و یا بعد از مدتی دیگر اثری از این شرکت دیده نخواهد شد.گزارش«جوان آنلاین» حاکی است سه نقطه هرمی اصلی این شرکت واقع در ستارخان بعد از یادگار امام ،ساختمان«...» واحد های 1،3و4 می باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار