کد خبر: 105898
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
دکتر «هوانگ وو سوک» در سال 2003 میلادی ادعا کرد که برای نخستین بار در دنیا ، جنین انسان را شبیه‌سازی کرده است، اما تحقیقش جعلی از آب درآمد و او ژانویه 2006 از دانشگاه سئول - پایتخت کره جنوبی - اخراج شد.
این اما پایان رسوایی‌های دانشمند 74 ساله جنجالی نبود و دادستان کل کره جنوبی، کیفرخواستی علیه دکتر «هوانگ» و پنج نفر از اعضای گروه تحقیقاتی‌اش به جرم میلیون‌ها دلار کلاهبرداری تنظیم کرد.
دانشمند سالخورده و همکارانش به جرم سوءاستفاده مالی از 44 میلیون دلار بودجه دولتی و خصوصی که برای پیشبرد پژوهش گروه مورد نظر پرداخت شده بود، تحت پیگرد قانون قرار گرفتند.
دکتر «هوانگ» که یک قهرمان ملی بود جایزه «ابر دانشمند کره جنوبی» را هم به دست آورد و ادعایش، امیدها را برای درمان بیماری‌هایی همچون سرطان و پارکینسون افزایش داد اما ژانویه 2006 این رؤیا رنگ باخت و حالا که جرم او به اثبات رسیده است علاوه بر جریمه سنگین نقدی، سه تا 10 سال زندانی خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار