کد خبر: 1032419
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
انفجار در کابل/ یک نفر ترور شد کابل امروز همزمان شاهد یک انفجار در حوزه امنیتی دوازدهم و یک تیراندازی در حوزه امنیتی هفتم بود؛ حوادثی که در مجموع سه کشته بر جای گذاشت.
 
سرویس بین الملل جوان آنلاین: شهر کابل امروز چهارشنبه شاهد انفجاری بود که طی آن یک نیروی پلیس جان خود را از دست داد و دو تَن دیگر نیز زخمی شدند.

این رویداد در حوزه دوازدهم شهر کابل رخ داد و تاکنون گروهی مسئولیت آن را برعهده نگرفته است. همزمان، خبرها حاکی از ترور «یوسف رشید» رئیس بنیاد انتخابات آزاد و عادلانه افغانستان است.

وی به همراه راننده‌اش حوالی ساعت ۸:۴۵ دقیقه صبح امروز در منطقه «تنی‌کوت» حوزه هفتم امنیتی شهر کابل، هدف تیراندازی مردان مسلح ناشناس قرار گرفت.

در بیش از دوماه گذشته، پس از واگذاری مسئولیت تأمین امنیت کابل به «امرالله صالح» معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان، این شهر شاهد بیش از ۶۰ رویداد ضد امنیتی بوده است.

طی ۶۴ روز، کابل شاهد سه حمله انتحاری از جمله علیه دانشگاه کابل، مرکز آموزشی «کوثردانش» و ولسوالی «پغمان»، ۲۹ انفجار بمب مغناطیسی، سه حمله موشکی، ۲۶ حمله مسلحانه و دو انفجار خودرو بوده است.

در نتیجه این رویدادها، ۱۳۳ تن جان باخته و ۲۸۰ تن دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار