کد خبر: 1032390
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
روحانی:
رییس جمهور با بیان اینکه در شش ماهه اول سال رشد اقتصادی مثبت بوده است، گفت: تا پایان سال هم رشد اقتصادی علیرغم مشکلات مثبت خواهد بود و اولین اثر آن را در تورم آذر ماه می‌بینیم که حرکت در تورم نقطه به نقطه شروع شده است و در مسیر مهار شتاب تورم خواهیم بود و آمار این ماه هم همین واقعیت را به ما نشان می‌دهد.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: حجت الاسلام و المسلمین صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با تبریک میلاد با سعادت حضرت عیسی مسیح (ع) گفت: این روز‌ها ایام مبارکی برای همه پیروان این پیامبر بزرگوار و همه مسیحیان هم‌وطن ماست. جای تبریک برای بشریت است که این پیامبر، پیامبر صلح، دوستی و مهربانی بود و خوشحالیم آثار آن پیامبر بزرگ در زندگی و اذهان بخش بزرگی از بشریت تاثیرگذار است.

رییس جمهور با بیان اینکه بخش بزرگی از اخلاقی که در جوامع انسانی مشاهده می‌کنیم، مدیون پیامبران آسانی و از جمله عیسی مسیح است، اظهار کرد: تولد و زندگی این پیامبر معجزه بود. این مسئله نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از خداپرستی، خدمت به هم‌نوعان است. بشارت پیامبر اسلام (ص) را او داد که به صورت صراحت در قرآن مجید آمده است.

روحانی در ادامه گفت: علیرغم فشار‌هایی که هم از ناحیه تحریم و جنگ اقتصادی در پیش‌رو داشتیم و هم از ناحیه ویروس کرونا که فشار بر مردم و دولت بود، ایثار، همکاری و همراهی مردم و خادمان مردم در دولت و قوای دیگر را شاهد بودیم.

وی با اشاره به لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس گفت: این بودجه پیام مهمی برای جامعه داشت و جامعه این پیام را دریافت کرده است. پیام بودجه این بود که سال ۱۴۰۰ با امسال و سال قبل متفاوت خواهد بود؛ هم از نظر سیاسی، هم اقتصادی و هم در تحولات بودجه عمرانی که نشان می‌دهد که شرایط چگونه است و انتظار مردم را مثبت کرده و در سایه این انتظار مثبت، شاهد تحول مثبت در اقتصاد، کشاورزی و خدمات هستیم.

رییس جمهور با بیان این که در ۶ ماهه اول سال رشد اقتصادی مثبت بوده است، گفت: تا پایان سال هم رشد اقتصادی علیرغم مشکلات مثبت خواهد بود و اولین اثر آن را در تورم آذرماه می‌بینیم که حرکت در تورم نقطه به نقطه شروع شده است و در مسیر مهار شتاب تورم خواهیم بود و آمار این ماه هم همین واقعیت را به ما نشان می‌دهد.

روحانی افزود: در بخش صنعت بیش از هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی در ۹ ماهه اول امسال تحرک پیدا کرده و واحد‌هایی که راکد بوده فعال شده است و امیدوارم تا پایان سال این رقم به رقم سال گذشته نزدیک شود. در سال ۱۳۹۸، ۱۶۰۰ واحد صنعتی را فعال کردیم که امیدواریم در ماه‌های آینده شتاب بگیرد و به همان آمار سال گذشته نزدیک شویم.

وی ادامه داد: در زمینه بودجه جلسه خوبی را با رییس مجلس و رییس کمیسیون تلفیق و برخی از نمایندگان با معاون اول و رییس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی از وزیران داشتیم و با مباحثی که داشتیم، نظرات به هم نزدیک‌تر شد.

رییس جمهوری گفت: اصول و چارچوب بودجه به گونه‌ای است که می‌تواند برای سال آینده هم دستگیری بسیار خوبی برای قشر کم برخوردار داشته باشد. یکی از ویژگی‌های بودجه سال آینده پیش بینی ۲۵ درصدی افزایش برای حقوق بگیران و بازنشستگان و هم برای مستری بگیران است.

وی افزود: از طرف دیگر صنعت نفت یک تحرک بسیار خوبی خواهد داشت و در بودجه کاملا مشهود است که رقم تولید و صادرات نفت را با شرایط سال آینده پیش بینی کردیم و خود این یک تحرک بزرگی را در زمینه اقتصادی به وجود خواهد آورد. همچنین منابع مورد نیاز ارزی و ریالی که برای ما به وجود خواهد آورد.

روحانی اضافه کرد: ارزش پول ملی در بودجه سال آینده مدنظر بوده که حایز اهمیت است برای این که در سال آینده اقتصاد ثبات بیشتری شاهد باشد و امیدواریم بتوانیم با چابک سازی دولت و واگذاری سهام و توسعه بازار سرمایه که امسال نقش بسیار ارزشمندی برای شادابی اقتصاد بورس داشت.

رییس دولت تدبیر و امید ادامه داد: طبیعت بورس این است که فراز و نشیب دارد، ولی در مجموع وقتی بورس را با یک سال گذشته مقایسه می‌کنیم معلوم است که در مجموع رشد خوبی داشته است و بازار بسیار مهمی برای جامعه است.

روحانی گفت: در جلسه دیروز در بسیاری از نقطه نظرات، نقطه نظر مشترک داشتیم و در برخی مواردی که مورد بحث و سوال بود به یک جمع بندی خوبی رسیدیم که امیدواریم که در کمیسیون تلفیق با حضور سازمان برنامه و بودجه بتوانیم بودجه را در زمان مناسب با تصویب نمایندگان دریافت کنیم و برای سال آینده برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به ابراز نگرانی در برخی رسانه‌ها در زمینه کرونا گفت: ما در زمینه کرونا هیچ نگرانی برای آینده نداریم حتی برای تولید و تهیه واکسن. پا به پای دنیا در زمینه مقابله با این ویروس پیش رفتیم و حتی نسبت به بعضی کشور‌ها حرکت ما مناسب‌تر و مثبت‌تری بود.

رییس جمهوری اضافه کرد: در هفته‌های گذشته این موج سوم کنترل شد و ما شاهد بودیم که حدود ۵۰ درصد از فوتی‌های ما کاهش پیدا کرد. در زمینه واکسن همه اقدامات انجام می‌گیرد و این بشارت را می‌دهم که هم بانک مرکزی و هم وزارت بهداشت و درمان برنامه ریزی کردند تا هم واکسن از خارج در اختیار مردم قرار بگیرد و هم واکسن داخلی در ماه‌های آینده امیدواریم به تولید برسد.

رییس دولت تدبیر و امید گفت: یکی از اهدافی که از آغاز دولت دنبال می‌کردیم و امسال بیشتر به آن توجه داریم بخش سلامت مردم است. در طول این هفت سال و چند ماه وقتی به آمار و ارقام نگاه می‌کنیم، توان ما و تخت‌های بیمارستانی ما نسبت به قبل از سال ۹۲، دو برابر شده است. یعنی حدود ۳۶ هزار تخت بیمارستانی جدید آماده شده و حدود ۵۰ درصد تخت‌های قدیمی ما به طور کامل بازسازی شده است.

روحانی خاطرنشان کرد: توانمندی سلامت در بخش بهداشت و درمان علاوه بر توسعه‌ای به لحاظ فرستادن متخصصین به بخش‌های و شهرستان‌های دوردست و همچنین مراکز بهداشتی، در این دولت دو برابر کل تاریخ ایران خواهد بود. یعنی از ابتدای تاریخ ایران هر چه بوده، قبل از انقلاب از قرن‌های گذشته تا سال ۹۲ از ۹۲ تا پایان دولت، این توانمندی به دو برابر افزایش پیدا می‌کند که این یکی از افتخارات ما است.

وی یادآور شد: هر مقدار تخت آی سی یو که در سال ۹۲ داشتیم، اکنون بیش از دو برابر شده است. الان حدود ۹ هزار ۵۰۰ تخت آی سی یو در اختیار داریم و بیش از ۲ برابر تعداد تختی است که ما در گذشته داشتیم.

رییس‌جمهور با اشاره به تولید تجهیزات مورد نیاز در شرکت‌های دانش بنیان اظهارکرد: در بخش داروسازی همینطور و در بخش تربیت استاد، تربیت پزشکی و متخصص و پرستار هم ما پیشرفت خوبی داشتیم.

روحانی یادآورشد: بسیار خوشحالیم که توانستیم در روز پرستار به همه پرستاران جامعه بشارت بدهیم که دریافتی آن‌ها نسبت به یک سال گذشته، بیش از دو برابر شده یعنی آنچه که یک سال قبل دریافت می‌کردند اکنون نزدیک به دو و نیم برابر شده و اگر بخواهیم از ابتدای دولت درنظر بگیریم دریافتی پرستاران بیش از ۶ برابر شده است و به این معناست که دولت به بخش بهداشت و درمان و بار سنگینی که بر دوش آنهاست، توجه دارد و همه توانمان را در این زمینه به‌کار خواهیم گرفت.

رییس دولت تدبیر و امید در بخش دیگری از سخنان خود سلامت و معیشت را دو اصل مهم تا پایان دولت برشمرد و اظهار داشت: دولت همه توان خود را برای کاهش آثار جنگ اقتصادی از یکسو و پایان بخشیدن به تحریم‌های ظالمانه به کار خواهد گرفت. هر روزی که بتوانیم که تحریم را بشکنیم، صیهونیسم، ارتجاع و تندرو‌ها را شکست داده‌ایم. این تحریم محصول صیهونیست‌ها، مرتجعان و تندرو‌های آمریکا بود.

روحانی افزود: هر روز که پشت صیهونیست‌ها را به خاک بمالیم؛ خوشحال‌تر می‌شویم. برخی می‌گویند یکی، دو روز عقب‌تر. شاید وضع آن‌ها بهتر است. فشار تحریم روی مردم است و مردم روزانه آن را تحمل می‌کنند. برخی تاکید دارند آمریکا را تهذیب کرده و بگویند آمریکا خوب است و دولت بد است.

وی ادامه داد: دو موجود مجنون در تاریخ داشتیم که جنگ را بر مردم تحمیل کردند؛ یکی صدام بود و دیگری ترامپ. صدام جنگ نظامی و ترامپ جنگ اقتصادی را به ما تحمیل کردند. ما در جنگ نظامی دست به دست هم دادیم، متفق، متحد و یکصدا بودیم و صدام را شکست دادیم و روزی را دیدیم که آن مجنون به دار آویخته شد. سرنوشت ترامپ هم سرنوشت بهتری از صدام نخواهد داشت.

رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه دیدیم ملت با مقاومت و ایستادگی‌شان کسانی که با غرور منتظر شکستن ملت بودند، آن‌ها را شکاندند، ابراز داشت: نگذاشتیم این جنگ اقتصادی به هدف خود برسد. همانطور که رهبری گفتند اثر تحریم را کاهش داده و باید از بین ببریم. بزرگترین هدف این بود که تحریم‌ها به هدف نرسد. هدف تحریم این بود که در همان سال اول به خیال خود پایان نظام را جشن بگیرند.

روحانی با اشاره به شکست آمریکا در مجامع بین‌المللی علیه ایران بیان کرد: آن‌ها منزوی شدند. هر وقت به سازمان ملل و مجامع بین‌المللی آمدند، دوستان سنتی‌شان آن‌ها را همراهی نکردند و اروپا هم حرف‌های آن‌ها را نپذیرفت. نگذاشتیم تحریم به اهداف خود برسد هر چند که مردم را آزار داد و باید تلاش کنیم آثار تحریم را کاهش دهیم.

وی اضافه کرد: اینکه امسال بتوانیم رشد اقتصادی مثبت داشته باشیم، معنای آن کاهش اثر تحریم است. اینکه امسال تولید را افزایش دهیم، معنای آن کاهش آثار تحریم است.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه در کنار سلامت و معیشت مردم، هدف سوم ما رونق و جهش تولید است، یادآور شد: باید تولید را بالا ببریم. امروز شاهد حرکت‌های خوبی در زمینه‌های مختلف هستیم. شرکت‌های دانش‌بنیان فعال هستند. سرمایه‌گذاری‌ها در مسیر درست قرار گرفته‌اند. در بخش‌های مختلف روابط ما با همسایگان و کشور‌های دنیا رو به رونق است.

به گفته روحانی، جنگ قره‌باغ منتهی شد به اینکه مرز‌هایی که در اشغال بودند، آزاد شوند. آزادی سرزمین‌های جمهوری آذربایجان در تحرکات اقتصادی موثر بود که اولین آن، توافق درخصوص سد خداآفرین بود که از برق و آب آن استفاده کنیم. این سد می‌تواند ۱۲۰ هزار هکتار سرزمین ما را آبیاری کند.

وی با اشاره به افتتاح راه‌آهن خواف – هرات هم گفت: در شرق هم آثار خوبی را شاهد بودیم. برای اولین بار با افغانستان از طریق ریل متصل شدیم. ان‌شاالله این ریل به مزارشریف رسیده و به آسیای مرکزی و ازبکستان می‌رسد. در جنوب شرق هم حرکت خوبی شروع شد. دو مرز توافق شد که یکی افتتاح و دیگری در آینده بازگشایی خواهد شد. روابط ما هم در شرق، هم در غرب و هم در شمال و هم در جنوب رونق می‌گیرد.

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه یکی از مسائل مهم دولت مبارزه با فساد و شفافیت است، گفت: کار این دولت در مبارزه با فساد و شفافیت را با گذشته مقایسه کنید. اولین کار بزرگ ما همین بود که فضای مجازی مناسب را در اختیار مردم، هم برای کسب و کار و هم اطلاعات قرار دادیم. اینکه وقتی بودجه را به نمایندگان تقدیم کردیم، به کل مردم هم تقدیم شد.

روحانی ادامه داد: این مسئله قبلا نبوده است. شفافیت امروز برای این بود که همه فعالیت‌های اقتصادی را در کنار مردم قرار دهیم. راه مبارزه با فساد شفافیت و مطلع بودن همه است. در زمینه دولت الکترونیک یکی از تلاش‌های ما این است که دولت الکترونیک در بخش‌های مختلف رشد کند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
0
0
حالا دیگه بعد از مرگ سهراب (گرانی و تورم وحشتناک) چه سود این کلمات نمایشی دارد
میرزا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
0
0
ما منتظر سرنوشت شما هستیم که چگونه خواهد بود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
سرنوشت ترامپ بهتر از صدام نخواهد بود
مسئله اینحاست که سرنوشت کدخداپرستان چه خواهد بود
از صدر تا ذیلشان زمان نشان خواهد داد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار