کد خبر: 998270
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۸
شناسایی ۱۶۱۷ مبتلای جدید به کرونا/بهبودی ۴۶ هزار مبتلا سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۶۱۷ مبتلای جدید به ویروس کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذاشته خبر داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از روز گذشته تا امروز تعداد ۱۶۱۷ مبتلای جدید به ویروس کرونا شناسایی شده اند.

وی افزود: به این ترتیب تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا به عدد ۷۳ هزار ۳۰۳ نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: این در حالی است که ۴۵ هزار و ۹۸۳ نفر از مبتلایان هم بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

جهانپور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۸۷۷ مبتلای به ویروس کرونا در وضعیت بد بیماری قرار دارند که امیدواریم لطف خداوند شامل حال این افراد شده و هر چه سریعتر بهبود پیدا کنند.

وی ادامه داد: از روز گذشته تا امروز ۱۱۱ نفر از هموطنانا بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده اند و به این ترتیب جمع فوت شدگان به عدد ۴۵۸۵ نفر رسیده است.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت تا امروز بیش از ۲۷۵ هزار و ۴۲۷ فقره تست از مبتلایان احتمالی اخذ شده است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار