کد خبر: 998143
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۱۰
دختر نوجوان وقتی متوجه شد دو مرد اخاذ قصد دارند راز دوستی پنهانی او با پسری جوان را بر ملا کنند به زندگی‌اش پایان داد.
سرویس حوادث جوان آنلاین: به گزارش جوان، ساعت‌۱۸:۴۶ عصر روز پنج‌شنبه ۲۱‌فروردین‌ماه بود که شهروندی با اداره پلیس پایتخت تماس گرفت و گفت دختر نوجوانی از بالکن ساختمان مسکونی شش‌طبقه‌ای در یکی از خیابان‌های جنوبی تهران به پایین سقوط کرده و جان باخته است.

با اعلام این خبر تیمی از مأموران کلانتری ۱۵۲‌خانی‌آباد راهی محل حادثه شدند که مشاهده کردند دختر ۱۷‌ساله‌ای به نام رؤیا از بالکن خانه‌شان در طبقه‌پنجم به طرز مرموزی به پایین سقوط و فوت کرده‌است. بدین ترتیب مأموران پلیس به دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران درباره این حادثه دست به تحقیقات میدانی زدند.

مأموران پلیس در تحقیقات محلی دریافتند رؤیا یکسال قبل با پسری به نام کامبیز رابطه دوستانه بر قرار می‌کند و کامبیز دراین مدت او را به دو نفر از دوستانش به نام‌های شهروز و اسکندر معرفی می‌کند.

مدتی بعد کامبیز برای زندگی و کار به کشور انگلستان مهاجرت می‌کند و به این ترتیب رابطه رؤیا و کامبیز پایان می‌یابد، اما پس از این شهروز و اسکندر برای رؤیا مزاحمت ایجاد می‌کنند و تهدید می‌کنند اگر او به آن‌ها پول ندهد موضوع رابطه دوستانه او با کامبیز را به پدرش اطلاع می‌دهند.

در چنین شرایطی رؤیا از ترس به دو پسر اخاذ در سه مرحله به صورت مخفیانه از حساب پدرش یک‌میلیون تومان برداشت می‌کند و به آن‌ها می‌دهد. اما این پایان ماجرای اخاذی دو پسر جوان نیست و بعد از آن دوباره آن‌ها به سرغ رؤیا می‌روند و قصد اخاذی دارند که رؤیا این بار به آن‌ها پولی نمی‌دهد. شهروز و اسکندر وقتی با جواب نه رؤیا روبه‌رو می‌شوند به در خانه آن‌ها می‌آیند و تلفنی از او می‌خواهند به جلوی ساختمان بیاید و به آن‌ها پول بدهد وگرنه زنگ خانه را می‌زنند و راز دوستی او با کامبیز را بر ملا می‌کنند.

در ادامه دختر نوجوان از آن‌ها می‌خواهد محل را ترک کنند و حتی از پسر خاله‌اش می‌خواهد با آن‌ها حرف بزنند و آن‌ها را متقاعد کند که محل را ترک کنند، اما وقتی متوجه می‌شود آن‌ها قصد دارند آبروی او را بریزند به خانه عموی‌اش در طبقه‌ششم می‌رود و به بهانه تمیز کردن لوستر خانه‌شان چهار پایه آن‌ها را می‌گیرد و به داخل بالکن خانه‌شان می‌آورد و از آن بالا می‌رود و خودش را به پایین پرت می‌کند.

پسر خاله رؤیا به مأموران پلیس گفت: اکثر اهالی این ساختمان فامیل نزدیک هستند. دقایقی قبل از حادثه متوجه شدم که دو پسر جوان جلوی در ساختمان هستند و قصد مزاحمت دارند.

بنابراین به جلوی در رفتم و با آن‌ها درگیر شدم که ناگهان رؤیا خودش را از بالکن خانه‌شان به پایین پرت کرد. در حالی که همه شوکه شده بودیم دو پسر جوان پا به فرار گذاشتند و ثانیه‌هایی بعد هم همسایه‌ها با شنیدن صدای هولناک به پایین آمدند و با جسد خونین رؤیا روبه‌رو شدند.

همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه دو پسر اخاذ با دستور بازپرس ویژه قتل تحت تعقیب مأموران پلیس قرار گرفتند. مأموران در تلاشند تا هر چه زودتر دو متهم را دستگیر و راز این حادثه را بر ملا کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار