کد خبر: 997794
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۰
پیدا شدن گوشی تلفن همراه زنی ناشناس در لوازم دو سارق موتورسوار آن‌ها را گرفتار کرد.
سرویس حوادث جوان آنلاین: به گزارش جوان، چندی قبل شکایت‌های مشابهی درباره سرقت‌های سریالی گوشی‌های تلفن همراه و کیف‌قاپی از سوی دو سارق موتورسوار به پایگاه‌نهم پلیس‌آگاهی تهران گزارش شد. بررسی‌های پلیس حکایت از این داشت که سارقان با پرسه در نقاط مختلف شهر ری گوشی تلفن همراه رهگذران یا کیف زنان را سرقت می‌کنند. در حالی که بررسی‌ها در جریان بود مأموران کلانتری‌۱۳۱ شهرری هنگام گشت‌زنی به رفتار دو موتور سوار مظنون شدند و از آنجا که مشخصات آن‌ها با نشانی‌هایی که شاکیان در اختیار پلیس گذاشته بودند، مطابقت‌داشت آن‌ها را بازداشت کردند.

دو مرد جوان، اما گفتند که سارق نیستند و در حال عبور بودند. مأموران پلیس در بازرسی از ترک‌نشین دو گوشی تلفن همراه کشف کردند. در اولین بررسی‌ها مشخص شد که یکی از گوشی‌ها متعلق به مرد ترک‌نشین است، اما تماس با صاحب دومین گوشی نشان داد که مالک آن زنی جوان است. او گفت که چند روز قبل هنگام عبور از میدان شهر ری بوده که دو موتورسوار کیف او را که گوشی هم داخلش بوده سرقت کرده‌اند.

بعد از به دست آمدن این اطلاعات بود که دو متهم در پایگاه نهم پلیس‌آگاهی مورد تحقیق قرار گرفتند. وقتی زن جوان با حضور در اداره پلیس سارقان را شناسایی کرد آن‌ها هم به سرقت‌های سریالی اعتراف کردند. آن‌ها گفتند که گوشی‌های سرقت شده را به رهگذران می‌فروختند و پول آن را بین خودشان تقسیم می‌کردند که بازداشت شدند.

سرهنگ کرم یوسف‌وند، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی گفت: تحقیقات برای کشف جرائم بیشتر متهمان درجریان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار