کد خبر: 996690
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از ۲۵ اسفند ماه ۹۸ تا یازدهم فروردین ماه، تعداد سفر‌های ناوگان عمومی مسافری ۷۰ درصد کاهش و جابه جایی تعداد مسافرین ۷۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: مهران قربانی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: تدابیر لازم برای تامین سلامت و بهداشت سفر‌های ناوگان عمومی در مراحل تهیه بلیت و حین سفر‌ها اتخاذ و ابلاغیه‌های مربوطه صادر شده است که با اجرای آن‌ها از سوی شرکت‌های حمل و نقل مسافری، رانندگان و رعایت خود مسافران شرایط مطلوب برای انجام سفر‌های ضروری تامین می‌شود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: از ۲۵ اسفند ماه ۹۸ تا یازدهم فروردین ماه، تعداد سفر‌های ناوگان عمومی مسافری ۷۰ درصد کاهش و جابه جایی تعداد مسافرین ۷۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

وی با بیان این خبر، گفت: پس از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز استفاده از ناوگان عمومی مسافری روند کاهشی داشته است؛ به نحوی که بیش از ۲۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره آخرین وضعیت ترمینال‌های مسافری و ایجاد محدودیت و ممنوعیت برای سفر‌های نوروزی، توضیح داد: در شرایط فعلی، رویکرد صحیح در حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری، ارجحیت انجام سفر‌های ضروری و اجتناب ناپذیر مردم با ناوگان حمل و نقل عمومی بوده، زیرا قابل بررسی و مدیریت است؛ بنابراین سیاست صحیح فعلی، ایجاد محدودیت‌ها به صورت مدیریت شده و انجام سفر‌ها به صورت کنترل شده و نه ممنوعیت سفر‌ها است.

وی در خصوص اینکه چگونه سفر‌های غیرضروری مردم در این زمینه کنترل خواهد شد، اعلام کرد: با توجه به سازو کار‌های اتخاذ شده و تعطیلی کلیه اماکن اقامتی، تفریحی و سیاحتی عملا استفاده از حمل و نقل عمومی با قصد سفر‌های ضروری و غیر قابل اجتناب در حال انجام است که گریزناپذیر است. تدابیر لازم برای تامین سلامت و بهداشت سفر‌های ناوگان عمومی در مراحل تهیه بلیت و حین سفر‌ها اتخاذ و ابلاغیه‌های مربوطه صادر شده است که با اجرای آن‌ها از سوی شرکت‌های حمل و نقل مسافری، رانندگان و رعایت خود مسافران شرایط مطلوب برای انجام سفر‌های ضروری تامین می‌شود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: استقرار تیم‌های بهداشتی ذی ربط همچون هلال احمر و اورژانس در هر یک از استان‌ها برای کنترل وضعیت سلامت راننده و مسافران در محل پایانه‌های مسافری جاده‌ای در مبدا و مقصد سفر‌ها متعاقب صدور صورت وضعیت برای ناوگان اعزامی بهترین اقدامی بوده که در قالب پایانه‌ها مدنظر بوده است و چنانچه با قوت و مستمر با اهتمام استانداران و مدیران و عوامل استانی پی گیری شده و تداوم یابد، قطعا ضریب اطمینان بالاتری در خصوص سلامت و بهداشت مسافران عزیز تامین خواهد شد.

قربانی افزود: علاوه بر کنترل‌های ارشادی و عملیاتی مذکور، مسئولیت کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها به عهده نیرو‌های محترم انتظامی است که شواهد و قرائن حکایت از کنترل جدی در این زمینه دارد. بسته‌های حمایتی در دو گروه حمایت‌های عمومی شامل کمک‌های یارانه‌ای دولت و وام خرید کم بهره برای کلیه آحاد آسیب پذیر خانواده حمل و نقل که بیشترین ضرر‌ها را متحمل شده اند در دست پیگیری و کارسازی است. همچنین، در خصوص حمایت‌های تخصصی هم اقدامات متنوعی همچون تخصیص سوخت یارانه ای، حذف هزینه‌های جاری در فرآیند فعالیت‌ها مثل تمدید غیرحضوری کارت هوشمند و... و؛ و پیگیری تعویق در پرداخت حق بیمه و موارد مشابه مد نظر می‌باشد که به محض نهایی شدن و قطعیت آن‌ها موارد جدید اطلاع رسانی خواهند شد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، اعلام کرد: هیچ یک از پایانه‌های مرزی از سوی کشورمان مسدود نیست و برخی به صورت یک طرفه از سوی کشور‌های مقابل مسدود شده است البته این موضوع بین سایر کشور‌های دیگر جهان هم در این ایام و شرایط خاص هم اتفاق افتاده است. مرز‌های چزابه، شلمچه، مهران و خسروی با عراق تا تاریخ ۲۷ فروردین، رازی، سرو و بازرگان با ترکیه، سرخس، اینجه برون، لطف آباد و باجگیران با ترکمنستان تا ۱۱ اردیبهشت ماه، مسدود می‌باشند و میرجاوه با پاکستان به مدت ۲ هفته از ۲۵ اسفند مسدود بوده که البته فعلا بازگشایی نشد.

قربانی همچنین بیان کرد: سایر مرز‌ها با ظرفیت کامل به فعالیت ادامه می‌دهند و ارتباط ریلی با کشور‌های ترکمنستان و ترکیه برقرار است. رایزنی‌ها با وزارت بهداشت کشورمان و کشور‌های همسایه به منظور تهیه پروتکل بهداستی مشترک در حال انجام است تا نگرانی در حوزه حمل ونقل بین الملل و ترانزیت جاده‌ای کالا برای همه کشور‌ها برطرف شود.

وزیر راه و شهرسازی هم از کاهش ۹۴ درصدی سفر‌های ریلی، ۷۵ درصدی سفر‌های جاده‌ای با ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی و ۷۰ درصدی سفر‌های هوایی در نوروز ۹۹ خبر داد.

محمد اسلامی وزیر راه در جلسه دیروز هیأت دولت گزارشی از کاهش سفر‌های نوروزی ارائه داد. بر اساس آمار ارایه شده از سوی وزیر راه و شهرسازی در جلسه هیات دولت، سفر‌های ریلی ۹۴ درصد، سفر‌های حمل و نقل عمومی جاده با اتوبوس ۷۵ درصد و هوایی ۷۰ درصد کاهش داشته است و سفر‌های شخصی جاده‌ای کاهش چشمگیری داشته است.

همچنین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در جدیدترین آمار خود، اعلام کرد: تردد‌های تجمعی در جاده‌های کشور در فاصله زمانی ۲۵ اسفند ۹۸ تا هشتم فروردین جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، گفت: تردد‌های تجمعی در جاده‌های کشور در فاصله زمانی ۲۵ اسفند ۹۸ تا هشتم فروردین جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است.

علی اکبر آشوری مدیر مرکز مدیریت راه‌های این سازمان با اشاره به آمار تجمعی تردد‌ها در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۹۸ تا هشتم فروردین ماه جاری گفت: در مدت مذکور بالغ بر ۱۱ میلیون و ۸۷۱ هزار تردد بین استانی ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۶۰ درصد کاهش داشته است.

وی در خصوص میزان تردد‌های بین شهری از ساعت صفر تا ۲۴ روز هشتم فروردین، اظهار کرد: میزان تردد براساس اطلاعات ثبت شده توسط سامانه‌های تردد شمار در جاده‌ها بالغ بر ۶۹۵ هزار وسیله نقلیه است که نسبت به تردد‌های روزهفتم فروردین ماه ۲۰ درصد و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۷۳ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: میزان ورود و خروج استان تهران در روز هشتم فروردین‌ماه بالغ بر ۱۵۱ هزار وسیله نقلیه است که نسبت به روز هفتم فروردین ۲۸ درصد و نسبت به روز مورد اشاره در سال گذشته ۷۷ درصد کاهش داشته است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های کشور یادآور شد: آمار تجمعی تردد‌های استان تهران در بازه زمانی بیست و پنجم اسفند ۹۸ تا هشتم فروردین ۹۹ بالغ بر سه میلیون و ۴۰۰ هزار وسیله نقلیه است که نسبت به یک سال قبل خود بالغ بر ۵۶ درصد کاهش داشته است.

به گفته آشوری نمودار و تحلیل‌های آماری حاکی از شروع بازگشت مردم از سفر‌ها از هفتم فروردین ماه است اگرچه شتاب زیاد و تعداد قابل توجهی ندارد.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های کشور با اشاره به تردد عادی و روان در تمامی محور‌های شریانی و غیر شریانی کشور خاطرنشان کرد: آمار تردد‌ها حاکی از همکاری مردم و کاهش تردد‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در محور‌های مواصلاتی کشور از قبیل تابلو‌های VMS، پیام متغیر و بیلبورده‌های موجود در سطح جاده‌ها، تبلیغات گسترده‌ای با موضوعات کاهش سفر و آموزش رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام داده است.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار