کد خبر: 993757
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۱
ادامه اعتراضات به نسل‌کشی مسلمانان توسط هندو‌های افراطی
در ادامه اعتراضات به نسل‌کشی هندو‌های افراطی علیه مسلمانان بی دفاع هند، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دفاتر بسیج دانشجویی در ۲۲۷ دانشگاه کشور و مجمع جهانی اهل بیت (ع) در بیانیه‌های جداگانه ضمن محکوم کردن سکوت و انفعال مجامع بین‌المللی و حقوق بشری، از دولت و دستگاه دیپلماسی کشور خواستند، افکار عمومی و مجامع بین‌المللی را علیه این نسل‌کشی بسیج کنند.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: خشونت‌ها در دهلی‌نو هفته گذشته پس از آنکه معترضان به اصلاح قانون شهروندی هند اقدام به مسدود کردن خیابان در نزدیکی ایستگاه مترو جعفرآباد واقع در شمال شرق دهلی‌نو کردند، آغاز شد. بر اثر خشونت‌های یک هفته‌ای علاوه بر کشته شدن ۴۶ تن، بیش از ۳۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شدند.

در همین ارتباط شـورای هماهنـگی تبـلیغـات اسـلامی در بیانیه‌ای با غیرقابل تحمل دانستن نسل‌کشی مسلمانان در هند از رسانه‌ها و دستگاه دیپلماسی کشور خواست تا افکار عمومی و مجامع بین‌المللی را علیه این نسل‌کشی بسیج کنند.

به گزارش ایرنا در بیـانیـه این شورا ضمن محکوم کردن کشتار مسلمانان در هند آمده است: در این شرایط استثنایی کشور ایران اسلامی که برگزاری تظاهرات میدانی آحاد امتِ متدین، شریف و نوع‌دوست ایران برای اعلام انزجار از واقعه تلخ ضد مسلمانان بی‌پناه هندی و همدردی با آسیب دیدگان ستمدیده امکان‌پذیر نیست از دولت محترم، خاصه دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ای اهتمام جدی و بدون وقفه برای بسیج افکار عمومی و مجامع بین‌المللی علیه خشونت‌طلبان ذلت پیشه را خواستار است. در این بیانیه همچنین آمده است: خشونتِ سازماندهی‌شده علیه مسلمانانِ مظلوم هندی و تصاویر مستند انتشار یافته از این صحنه‌های دلخراش اعمال ددمنشانۀ رفتار خشن، دل هر انسان آزاده‌ای را می‌آزارد.

این شورا افزود: جنایاتِ ضد بشری قرون وسطایی توأم با سکوت خفّت‌بار مجامع بین‌المللی و سازمان‌های به اصطلاح مدافع حقوق بشر، گناهی بس عظیم و نابخشودنی است که محکومیتِ توحّش قومی قبیله‌ای گروه‌های‌نژاد پرستِ هندی و درخواستِ اقدام عاجل دولت هند برای اقدام مؤثر و سرکوبِ قاطعانۀ خشونت‌طلبان وحشی وظیفه انسانی و دینی تمامی آزادی خواهان و مسلمانان جهان می‌باشد. نسل‌کشی مسلمانان در هند غیرقابل تحمل است.

واکنش ظریف
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز دوشنبه در توئیتی با محکوم کردن موج خشونت سازمان یافته علیه مسلمانان هند افزود: ایران قرن‌ها دوست هند بوده است. از مقامات هند می‌خواهیم که رفاه «همه» هندی‌ها را تضمین کنند و اجازه ندهند این آدم‌کشی بی‌معنا ادامه یابد. مسیر پیش رو باید بر اساس گفتگو و حاکمیت قانون باشد.

پیش از این نیز سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه در نشستی خبری درباره خشونت‌ها علیه مسلمانان هند عنوان کرده بود: «جمهوری اسلامی ایران با نگرانی اخبار هند درباره جنگ‌ها و اختلافات قومی و مذهبی را در این کشور دنبال می‌کند و از آنچه رخ داده بسیار متأسفیم. هند را کشوری با تساهل مذهبی که هفتاد و دو ملت در آن زندگی می‌کنند و همیشه در کنار هم با آرامش و همزیستی مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند، می‌شناسیم. اخباری که می‌شنویم خیلی نگران‌کننده است و امیدواریم هر چه زودتر به خشونت‌ها علیه مسلمانان در هندوستان خاتمه داده شود.»

مجمع جهانی اهل بیت (ع) نیز با محکوم کردن جنایات اخیر افراط‌گرایان هندو علیه مسلمانان اعلام کرد: دموکراسی در هند در ابتدایی‌ترین آزمون خود مفتضحانه شکست خورده است. این وضعیت، فراتر از تبعیض دینی و مذهبی، برای هر انسان آزاده‌ای دردناک و تأسف‌بار است. زیرا افراطیون هندی با حمله به مساجد و مراکز آموزشی، علمی و دینی و آتش زدن خانه‌های مردم مسلمان و ضرب و جرح آنان، جنگ فرقه‌ای و مذهبی خونین را به راه انداخته که در چند دهه اخیر از فجیع‌ترین خشونت‌های فرقه‌ای به شمار می‌رود.

نامه بسیج ۲۲۷ دانشگاه به ظریف
دفاتر بسیج دانشجویی در ۲۲۷ دانشگاه کشور هم روز گذشته طی نامه‌ای به محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه خواستار دفاع دستگاه دیپلماسی از ملت مسلمان هند شدند.

به گزارش فارس، دفاتر بسیج دانشجویی در ۲۲۷ دانشگاه کشور در ابتدای نامه خود به وزیر امورخارجه با یادآوری این حدیث از پیامبر گرامی اسلام (ص) که می‌فرمایند: «مَن أصبَحَ و لَم یهتَمُّ بأُمورِ المسلمینَ فَلَیسَ بمُسلمٍ و مَن یسمَع رجلاً ینادی یا لَلمُسلمین فَلَم یجبهُ فَلیسَ بِمسلمٍ: کسی که شب را به صبح رساند و به امور مسلمانان اهتمام نداشته باشد مسلمان نیست و کسی که ندای فردی را که فریاد می‎زند‌ای مسلمانان به فریادم برسید، و پاسخش نمی‎گوید مسلمان نیست، آورده‌اند: در روز چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ (۱۱ دسامبر۲۰۱۹) لایحه‌ای ظالمانه در هند به تصویب رسید که بر اساس این قانون، پناهجویان کشور‌های بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروند این کشور شوند، اما گویا این قانون شامل حال مسلمانان این کشور نمی‌شود!

در این نامه آمده است: مسئول دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو هم این اقدام هند را تبعیض‌آمیز خواند و گفت که این قانون موجب تضعیف حق برابری در برابر قانون می‌شود، که این مورد نیز در قانون اساسی هند تصریح شده است و دولت هند نیز با امضای کنوانسیون حقوق بشر سازمان ملل به آن متعهد شده است. در کنار این قانون، طرحی با عنوان (ثبت‌نام ملی شهروندان NRC) اجرا خواهد شد. در این طرح افرادی که ساکن هند هستند، اما قادر به اثبات تابعیت هندی خود در دادگاه‌هایی موسوم به «دادگاه خارجی‌ها» نباشند به بازداشتگاه منتقل خواهند شد که ترکیب این طرح با قانون اعطای شهروندی نتیجه‌ای جز کاهش جمعیت مسلمانان هندی نخواهد داشت.

دانشجویان بسیجی در ادامه نامه خود به ظریف اضافه کرده‌اند: متأسفانه در چند روز اخیر گزارش‌هایی حاکی از حمله مشترک هندو‌های متعصب و نظامیان هندی به اجتماع اعتراض‌آمیز مسلمانان مشاهده شده و صحنه‌های رقت باری را در پی داشته است و طبق گزارش‌ها موجود حداقل ۴۲ مسلمان جان خود را در اتفاقات اخیر از دست دادند. همزمان با حمله هندو‌های متعصب به مسلمانان معترض در دهلی‌نو در دیگر مناطق این کشور نیز صحنه‌های حمله به منازل و خانه‌های مسلمانان مظلوم مشاهده شده است. گفته می‌شود در منطقه راجن پوره، هندو‌ها با حمله به منازل مسلمانان بخشی از خانه‌ها را به آتش کشیدند و تعدادی از مسلمانان مظلوم این منطقه به شکل فجیعی به شهادت رسیده‌اند.

این تشکل‌های دانشجویی در ادامه پرسیده‌اند: حال سؤال ما به عنوان بسیج دانشجویی که طبق فرمایشات بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری رسالت خود را دفاع از مستضعفین جهان و ورود به مسائل و شئون مختلف از جمله حوادث طبیعی و غیرطبیعی می‌داند، از حضرتعالی به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در امورخارجه این است که چرا با گذشت چند ماه از این فاجعه عظیم دستگاه دیپلماسی کشور اسلامی ایران سکوت کرده است؟ مگر غیراین است که طبق اصل ۱۵۱ قانون اساسی، دفاع از حقوق همه مسلمانان جهان جزو یکی از اصول اساسی سیاست خارجه نظام اسلامی محسوب می‌شود.

مگر غیراین است که مطابق اصل ۱۵۴ قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی ایران، حمایت از مبارزات حق‌طلبانه مستضعفین جهان را آرمان خود می‌داند. پس چرا حرکت و عملی را از مجموعه وزارت امور خارجه که می‌بایست بلندگوی سیاست خارجه نظام اسلامی باشد مشاهده نمی‌کنیم؟ تاچه زمانی می‌بایست شاهد قتل عام گسترده مسلمانان جهان باشیم، اما دستگاه تبلیغاتی استکبار جهانی بر طبل هلوکاست دروغین یهودیان بکوبند؟

دانشجویان در پایان نامه خود به وزیر امورخارجه آورده‌اند: از حضرتعالی به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در امور خارجه انتظار می‌رود که نسبت به این مسئله برخلاف مسائل گذشته، وظیفه دینی و شرعی و قانونی خود را به درستی انجام داده و در جوامع بین‌الملل نسبت به این ظلم بزرگی که در حق ملت مسلمان هند انجام شده است اقدامات مناسب انجام دهید. امید است که با اصلاح این رویه و فعال شدن دستگاه دیپلماسی و واکنش صحیح نسبت به چنین موضوعاتی، سبب روشنگری فجایع اتفاق افتاده در دید افکار عمومی جهان و نجات مسلمانان مظلوم هند و حمایت از آنان گردد.

حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل هم در صفحه توئیتری خود در فضای مجازی، نوشت: خشونت سازمان یافته علیه مسلمانان در هند مایه نگرانی جدی است. این خشونت‌ها با روح فرهنگ و سنت‌های دینی مذهبی جامعه هند سازگاری ندارد. دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل تصریح کرد: از دولت هند انتظار می‌رود اقدامات فوری و مؤثر برای جلوگیری از ترویج خشونت اتخاذ نماید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار