حمید شکری در در جمع کارکنان فرمانداری ویژه مراغه به ظرفیتهای شهرستان مراغه در مسیر توسعه اشاره کرد و اظهار داشت: این شهرستان، ۴.۸ درصد از وسعت استان و ۳.۵ درصد از روستاهای خالی از سکنه استان را به خود اختصاص داده است.
فرماندار مراغه به بیان برخی از مسائل و مشکلات اداری و کاری پرداختند و سپس مدیران کل اداری و مالی، نوسازی و تحول اداری، فناوری اطلاعات و حراست استانداری آذربایجان شرقی توضیحات لازم در خصوص مسائل مطرح شده را بیان کردند.
تصمیمهای عجولانه و بیبرنامگی از آفتهای مدیریت است
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست آیندهنگری در برنامهریزی را از مهمترین شاخصههای مدیریت عنوان کرد و گفت: بسیاری از مشکلات جامعه ناشی از برنامهریزی کوتاهمدت و مقطعی است که با روند توسعه منافات دارد.
حمیدرضا قاسمزاده افزود: تصمیمهای عجولانه و بیبرنامگی از آفتهای مدیریت است و تجربه نشان داده است که داشتن برنامه هرچقدر هم ضعیف باشد بسیار بهتر و عاقلانهتر از بیبرنامگی است.
وی با تأکید بر بهرهمندی از روشهای علمی در حوزه مدیریت و برنامهریزی، اظهار داشت: مدیران و تصمیمگیران باید با مشخص کردن نقاط ضعف و توانمندیهای موجود و تعیین اولویتها، نسبت به برنامهریزی اقدام و در روند اجرایی نیز فعالیتها و تجربیات را مستندسازی کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به هجمههای اقتصادی دشمنان علیه ملت ایران اشاره کرد و گفت: همچنان که در حوزه بهداشت و سلامت، پیشگیری بهتر از درمان است، در حوزه اقتصادی نیز باید فضایی فراهم شود که مردم بتوانند از آسیبهای اقتصادی پیشگیری کنند.
وی افزود: ایجاد تلاطم در بازار سکه و ارز یکی از پیامدهای فشار اقتصادی است و آحاد جامعه باید خود را در برابر این آسیبها مقاوم کنند که این همان مفهوم اقتصاد مقاومتی است.
قاسمزاده خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی، برگرفته از فرهنگ ایثار و مقاومت است که ملت ایران، نمونه بارز آن را در هشت سال دفاع مقدس به نمایش گذاشت و امروز هم با همان روحیه در میدان جنگ اقتصادی حاضر شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی در سفر به شهرستان مراغه، از بخشهای مختلف فرمانداری این شهرستان و بخشداری سراجو بازدید و با کارکنان آنها دیدار و گفتگو کرد.