کد خبر: 916168
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
خبرگزاری انگلیسی رویترز از قول منابع آگاه مدعی شد، کره جنوبی در ماه جولای برای اولین بار در طی ۶ سال گذشته تحت فشار تحریم‌های آمریکا، هیچ نفتی از ایران بارگیری نخواهد کرد.
جوان آنلاین: اما به گفته یک منبع آسیایی مشتریان ژاپنی، فعلا خرید نفت از ایران را ادامه می‌دهند، و چند مشتری ژاپنی در حال بررسی خرید نفت از ایران برای بارگیری در ماه سپتامبر هستند.

اقدام کره جنوبی به عنوان یکی از مشتریان اصلی نفت ایران در آسیا در حالی صورت می‌گیرد که این کشور در حال مذاکره برای معاف شدن از تحریم نفتی ایران است.

منابع اگاه از ترتیبات بارگیری نفت ایران گفتند: «دولت کره جنوبی برای توقف خرید‌ها از ایران (به شرکت‌ها) فشار آورده است... کره جنوبی در ماه جولای هیچ نفتی از ایران بارگیری نخواهد کرد.»

این در حالی است که مشخص نیست سئول بتواند از آمریکا بابت ادامه تجارت با ایران معافیتی دریافت نماید. لغو بارگیری‌ها بدان معناست که کره جنوبی در ماه اوت هیچ نفتی از ایران وارد نخواهد کرد.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار