
به گزارش ایرنا، تارنمای خبری «سامبافوت» برزیل روز چهارشنبه نوشت: کوتینیو که در دیدار مقابل کاستاریکا موفق شد گل نخست برزیل را به ثمر برساند؛ به یکی از حیاتی ترین مهره های این تیم بدل شده است.
در این بین، دفاع چپ اسبق تیم ملی برزیل با اشاره به اینکه بازی ساز آبی اناری پوشان مهره مهمی برای برزیل محسوب می شود؛ اظهار داشت: «تیته» سرمربی برزیل از کوتینیو که در مرکز خط هافبک برزیل می درخشد، بهترین بازی را گرفته است. بازی های او را دیده ام، او با توپ معجزه می کند و بدون توپ هم با جاگیری های خوب، هوشمندانه عمل می کند. همه در مورد نیمار حرف می زنند، اما کوتینیو ثابت کرده است که او هم برای برزیل بسیار ارزشمند است، در واقع زمانی که همه مدافعان روی نیمار متمرکزند، او به یک باره ظاهر می شود و سرنوشت بازی را عوض می کند.
کارلوس در ادامه با اشاره به اینکه نیمار می بایست به اعصاب خود مسلط باشد؛ تصریح کرد: قابل درک است که چرا نیمار از داورها آزرده می شود؛ بازیکنان حریف در هر دو بازی قبل، او را زدند، اما قاضی بازی کاستاریکا با اشاره به اینکه این بازیکن تمارض می کند، او را به سکوت فرا خواند.
وی گفت: با این حال، نصیحت من به او این است که در این شرایط کمی آرامش خود را حفظ کند؛ نیمار می تواند بهترین بازیکن این جام شود و اخراج او از زمین به هیچ وجه به سود ما نیست. بعضی از اینکه چرا نیمار در پایان بازی گریه کرد تعجب کردند، اما از نظر من این قضیه هیچ مشکلی ندارد؛ او سه ماه از میادین دور بود و پس از زدن گل باید احساسات خود را بروز می داد.
تیم ملی برزیل که در مرحله حذفی جام جهانی 2018 روسیه مکزیک را با نتیجه 2 - صفر از پیش رو برداشت و به جمع 8 تیم پایانی راه یافت، می بایست در گام بعدی خود برای رسیدن به ششمین عنوان قهرمانی، در ورزشگاه کازان با بلژیک پرانگیزه روبرو شود.