کد خبر: 898078
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۳
نماينده مردم سنقر در گفتگو با «جوان»: زلزله آبان ماه سال جاري تاثيري روي ميزباني کرمانشاه در نوروز 97 ندارد و همه آماده پذيرايي از مسافران نوروزي هستند
همين آبان ماه سال 96 بود که زلزله‌اي به بزرگي 7.3 ريشتر به بسياري از مناطق مسکوني استان کرمانشاه خسارت زد. با اينکه هنوز هم زندگي مردم سرپل ذهاب، ثلاث باباجاني و دلاهو به حالت قبل برنگشته است و بسياري از مردم در کانکس و چادر زندگي مي‌کنند، اما آنها همچون گذشته پذيراي مهمانان نوروزي هستند. در اين راستا نماينده مردم سنقر نيز تاکيد مي‌کند که تمام زيرساخت‌هاي گردشگري از قبيل اسکان مسافران براي ورود گردشگران فراهم هست. مسافراني که با انتخاب استان کرمانشاه که از سوي حضرت آيت الله خامنه‌اي سينه ستبر تاريخ و چهره زيباي ايران اسلامي نام‌گذاري شده است؛ مي‌توانند با به حرکت درآوردن چرخ اقتصاد، گرما بخش زندگي مردم آسيب‌ديده باشند و به احياي مناطق خسارت ديده کمک کنند.

نويسنده: ميترا شهبازي

همين آبان ماه سال جاري بود که وقوع زلزله‌اي به بزرگي 7.3 ريشتر خانه‌هاي بسياري از کرمانشاهي‌ها را ويران کرد. حادثه‌اي‌ که علاوه بر فراخواندن امدادرسانان سازمان‌ها و نهادهاي مختلف، روحي جمعي در مردم دميد تا هر کسي با هر تواني به کمک هموطنانش بشتابد. همان استاني که به واسطه مهمان نوازي مردمش، مقام معظم رهبري در سال 90 با ابراز خرسندي از ديدار به يادماندني و پُر مغز با منتخبين استان كرمانشاه، آن را سينه ستبر و چهره زيباي ايران در عرصه هاي علمي، هنري، فرهنگي و ادبي خواندند. استاني که دليرمردانش در 8 سال جنگ تحميلي همچون ديواري مستحکم در مقابل متجاوزان سينه سپر کردند و پاي ورود دشمن را بستند. حالا نوروز 97 فرصتي است تا مسافران با ورود خود به کرمانشاه و به حرکت در آوردن چرخ اقتصاد، کمي از محبت‌هاي مردم اين استان مرزي را جبران کنند.

کرمانشاه آماده ميزباني از مسافران نوروزي

به رغم اينکه خسارت سنگيني به بخش مسکوني سه شهرستان سرپل ذهاب، ثلاث باباجاني و دلاهو وارد شده است اما ذره‌اي از مهمان‌نوازي کرمانشاهي‌ها کم نشده است و آنها در نوروز 97 هم با روي باز آماده پذيرايي از مسافران نوروزي هستند. در اين راستا، نماينده مردم سنقر با اشاره به اينکه زيرساخت‌هاي گردشگري در استان چهارفصل کرمانشاه براي ورود مسافران نوروزي فراهم است، به خبرنگار «جوان» مي‌گويد:« هتل‌ها، مدارس، پارک‌ها براي اسکان مسافران همچون هر سال فراهم است و گردشگران با خيال راحت مي‌توانند کرمانشاه را به عنوان مقصد سفرهاي نوروزي خود انتخاب کنند.»

سيد جواد حسيني‌كيا با اشاره به جاذبه‌هاي گردشگري- تاريخي استان مي‌افزايد:« کرمانشاه مملو از جاذبه‌هاي باستاني- تاريخي است. اين جاذبه‌ها شامل کتيبه بيستون، کوه بيستون، طاق بستان، دکان داوود، طاق گرا، قلعه گبری و ده‌ها اثر تاریخی ديگر مي‌شود که به طور حتم نظر هر گردشگري را به خود جلب مي‌کند.» البته جاذبه‌هاي گردشگري استان تنها به بخش تاريخي ختم نمي‌شود، چرا که اين استان به دليل حضور آبشار پیران در شمال غرب شهر ریژآو در شهرستان سرپلذهاب و با ۱۸۰ متر ارتفاع از طولانی ترین آبشارهای ایران محسوب مي‌شود و در گروه جاذبه‌هاي طبيعي و خدادادي استان قرار دارد. همچنين روستاي شالان هم به واسطه‌ زيبايي‌هايش نام تکه‌اي از بهشت را به خود اختصاص داده است. علاوه بر اين جاذبه‌هاي طبيعي، حضور زیارتگاه بابا یادگار، مقبره ابودجانه، مسجد عبدالله بن عمر نيز از جمله آثار تاريخي مذهبي استان است که قدمت آن‌ها به دوران صفويه بر مي‌گردد. درحال حاضر استان کرمانشاه داراي بيش از 4 هزار اثر تاريخي در ليست آثار ملي ميراث فرهنگي است که هر کدام از آنها به خودي خود جذابيت‌هاي خاصي براي گردشگران دارند.

مسافران نوروزي، محرک اقتصاد کرمانشاه

حالا درحالي که در نوروز 96 نزديک به 2 ميليون مسافر وارد اين استان شده‌اند، با توجه به تمهيداتي که در سال جاري براي ورود گردشگران انديشيده شده است، مسئولان پيش‌بيني مي‌کنند ورود گردشگران امسال با رشد چشمگيري مواجه شود. ظرفيتي که مي‌تواند مناطق خسارت ديده را دوباره احيا کند و چرخ اقتصاد استان را با حرکت چشمگيري مواجه کند. در اين خصوص نماينده مردم سنقر مي‌گويد:« در صورتي که گردشگران به استان بيايند و از صنايع دستي و شيريني‌ها استان به عنوان سوغاتي خريد کنند، دوباره مي‌توان کرمانشاه را با ظرفيت‌هاي بلقوه آن احيا کرد.»

حسيني‌كيا با اشاره به سوغاتي‌هاي استان کرمانشاه مي‌افزايد:« براي کمک به مردم مناطق زلزله زده بهترين کار ورود گردشگران و خريد صنايع دستي استان است. اين صنايع دستي شامل گيوه، گليم، فرش مي‌شوند و شيريني‌‌هايي همچون نان برنجي، نان روغني، روغن حيواني و غيره نيز از سوغاتي‌هاي محبوب آن است که همگي مي‌توانند علاوه بر کمک به مناطق زلزله زده، به رونق اقتصادي استان هم کمک کنند. » وي ادامه مي‌دهد:« اميدواريم اين مسافران سري به مناطق زلزله زده بزنند و از نزديک اين مناطق را ببينند و با کمک‌هاي معنوي و مادي خود مردم خسارت ديده را کمک کنند.» لازم به ذکر است که در نوروز 97 با برنامه ريزي اداره ميراث فرهنگي استان، در 50 نقطه کرمانشاه بيش از 350 غرفه به صورت سياه چادرها برپا مي‌شود که همگي آنها سوغات استان را عرضه مي‌کند.

خوشبختانه به گفته مسئولان حادثه آبان ماه سال جاري نتوانسته از ظرفيت گردشگري استان بکاهد و همچون گذشته اين قلب تپنده ايران زمين پذيراي گردشگران است. گردشگراني که مي‌توانند با انتخاب کرمانشاه به عنوان مقصد سفرهاي نوروزي خود و با خريد صنايع دستي و شيريني‌هاي استان کمک بزرگي به اقتصاد استان کنند، کمکي که نه تنها اشتغال جوانان را تضمين مي‌کند، بلکه دوباره خانه‌هاي ويران شده سه شهرستان حادثه ديده را هم مي‌سازد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار