کمالی در رابطه با این خبر گفت: به منظور ارزیابی تأسیسات و تجهیزات اضطراری که در نقاط مختلف بندر شهید رجایی تعبیه شده، مانور قطعی آب و برق در راستای اهداف پدافند غیرعامل برگزار شد که در بخش اول این مانور، برق سراسری چند نقطه حساس و حیاتی بندر قطع و سپس در سریع ترین زمان ممکن برق اضطراری وارد مدار شد.
وی افزود: موارد قابل بهبود از قبیل مناسب بودن مولد برق و محل استقرار آن، امکان دسترسی مستقیم به شبکه برق داخلی، نحوه تعمیر و نگهداری تجهیزات، ذخیره سوخت برای یک هفته و همچنین عملکرد کاربر آن از جمله مواردی بود که در این مانور مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
همچنین معاون مهندسی عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در بخش دیگری از اظهاراتش تامین آب در شرایط بحران و جنگ را از دیگر نیازهای مراکز حساس و حیاتی کشور همچون بندر شهید رجایی دانست و گفت: علاوه بر برق، آب نیز از جمله ضرورت هایی است که در شرایط اضطرار باید فراهم باشد تا امکان ادامه فعالیت برای یک مجموعه وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: بر همین اساس در بخش دوم مانور پدافند غیرعامل، قطعی شبکه اصلی آب بندر اجرایی شد و بلافاصله از طریق مخازن نگهداری، آب شرب مصرفی از طریق خطوط لوله وارد مدار شد.