کد خبر: 814040
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۰
دكتر آيت‌الله ابراهيمي طي سخناني در نشست خبري چهارمين همايش بزرگ سلحشوران دفاع مقدس...
دكتر آيت‌الله ابراهيمي طي سخناني در نشست خبري چهارمين همايش بزرگ سلحشوران دفاع مقدس، يادمان سردار شهيد مهدي باكري گفت: روحيه جهادي تنها گزينه پيشرفت كشور به ويژه در حوزه اقتصادي است و اقتصاد مقاومتي در امتداد دفاع مقدس و الگويي برگرفته از آن دوران درخشان و افتخارآميز است.
مديرعامل بانك‌انصار با اشاره به اهداف و آرمان‌هاي بلند شهيدان و رزمندگان دفاع مقدس گفت: عمل به تكليف و اقامه جهاد در دفاع از اسلام، انقلاب و ميهن اسلامي، خط و مشي شهداي عزيز است و به همه ما تأكيد مي‌كند حفظ اسلام و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي در همه دوره‌هاي تاريخي وظيفه‌اي تعطيل‌ناپذير است. دكترابراهيمي در ادامه با بيان اينكه جهاد امروز در حوزه اقتصادي امتداد دفاع مقدس رزمندگان اسلام در جنگ تحميلي هشت ساله است و بانك انصار در تلاش است در اين عرصه از سبك و روش شهدا و رزمندگان عزيز الگو بگيرد، گفت: وقتي ما مأمور به كسب دستاوردي مي‌شويم بايد با اخلاص و همت والا سراغ آن برويم، در غير اين صورت موفق نخواهيم شد، اين همان نگاهي است كه شهدايي مانند شهيد باكري كه از فرماندهان و شخصيت‌هاي موفق بوده‌اند دنبال كرده‌اند و به واسطه پايداري بر اصول و عقايدشان به اين درجه از اعتبار و موفقيت رسيده‌اند و ترديدي نيست اگر ما هم بخواهيم به موفقيت برسيم بايد به آنها اقتدا كنيم.

مديرعامل بانك انصار با اشاره به نقطه شروع اقتصاد مقاومتي از بانك‌ها به دليل موقعيت تأمين مالي كشور، مدل ريل‌گذاري بانك‌ها در اقتصاد مقاومتي را گامي مهم در اين راستا دانست و گفت: ما مصمم هستيم نقش خود در اين عرصه را ايفا كنيم و هم اكنون اولويت بانك انصار حركت مجاهدانه و مستحكم در مسير اجراي سياست‌هاي بيست‌و‌چهار گانه اقتصاد مقاومتي است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار