کد خبر: 810596
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
دریاچه مارمیشو محصول ريزش كوه

یکی ازبهترین جاذبه های طبیعی گردشگری آذربایجان غربی یعنی دریاچه مارمیشو در فاصله ۴۵ کیلومتری شهر ارومیه در منطقه سرسبز ترگور می باشد این دریاچه در دره بانی و دامنه کوههای مرزی ایران وترکیه قرار دارد. دریاچه مارمیشو چشم اندازی بسیار زیبا ودلنشین دارد و یکی از بهترین مکان ها برای استراحت و آرامش است که هر مسافری را شیفته ی خود میکند.

با اينكه رودخانه نازلوچای از کوه‌های مرزی ایران و ترکیه سرچشمه می‌گیرد و در نهایت به دریاچه مارمیشو سرازیر میشوند اما علت پیدایش این دریاچه زیبا ریزش کوه است چرا که بر اثر زلزله قسمتی از کوه ریزش کرده و سد طبیعی را به وجود آورده که باعث ایجاد دریاچه فعلی شده است.ساکنان قبلی مارمیشو مسیحیان بودنند واین دریاچه نام خود را از رهبراین مسیحیان یعنی بنیامین مارشیمون گرفته است.

دریاچه مارمیشو باعث ایجاد منطقه ای سرسبز در دور اطراف خود شده است گونه های درختی فراونی مانند بلوط، بنه، عناب، گلابی، زالزالک، بادام، گز،صنوبر و انواع درختچه های دیگر به وفور یافت میشوند و حدود شصت درصد از این درختان درخت بلوط است که نمای بسیار زیبا را تشکیل داده اند.

اگر بخواهیم منطقه را از لحاظ گونه های حیوانی بررسی کنیم انواع کبک،خرگوش،گراز،خرس،وحتی گرگ در این منطقه وجود دارد اما متاسفانه امروزه با شکار و کشتار بی رویه انسان بسیاری از این گونه های حیوانی در حال نابود شدن هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار