کد خبر: 736112
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
بورس تهران با اظهارات وزير اقتصاد در خصوص افزايش سرمايه بانك‌ها، جو مثبتي به خود گرفت و بعد از شش هفته روند نزولي، با رشد نسبي قيمت‌ها و شاخص مواجه شد.
به گزارش ايسنا، بورس تهران بعد از هفته‌ها قرار گرفتن در سردرگمي و ركود، ديروز روند ديگري به خود گرفت و با افزايش نسبي قيمت‌ها مواجه شد، به طوري كه با مثبت شدن قيمت اغلب شركت‌هاي حاضر در بورس، شاخص كل بورس هم 245 واحد رشد كرد و به نيمه 64‌هزار واحدي رسيد. روند صعودي بورس تهران در حالي در اولين روز معاملاتي هفته آغاز شد كه در هفته گذشته شاخص بورس افت بيش از هزار واحدي را تجربه كرده و بازدهي بورس تا سطح 3 درصد افت كرد.
اما اظهارات وزير اقتصاد در خصوص برنامه افزايش سرمايه 10 هزار ميليارد توماني بانك‌ها و افزايش قدرت تسهيلات دهي آنها موجب حركت صعودي بورس و رشد قيمتي نمادهاي بانكي شد به طوري كه بانك صادرات بيشترين حجم معاملات را به خود اختصاص داد. همچنين رشد پنج دلاري قيمت نفت نسبت به روزهاي گذشته و رسيدن آن به بالاي 50 دلار نيز موجب افزايش اميدواري در تالار شيشه‌اي و روند رو به جلو بورس شد. به اين ترتيب در بازار روز شنبه حركت گروه بانكي موجب جنبش نسبي ساير گروه‌ها و افزايش تقاضاي خريد در بازار سرمايه شد تا جايي كه علاوه بر شركت‌هاي بانكي، شركت‌هاي خودرويي، پالايشگاهي و حمل و نقل نيز شاهد رشد تقاضا بودند و شركت‌هاي ملي مس، بانك صادرات، بانك ملت، ايران خودرو، سايپا، بانك تجارت، كشتيراني، پالايشگاه اصفهان، بانك سينا، تاپيكو، پارس خودرو و گروه بهمن بيشترين تأثير را در رشد شاخص بورس گذاشتند.
در معاملات اولين روز هفته تقاضاي خريد و فروش در بين حقيقي‌ها افزايش پيدا كرد و شركت‌هاي بانك اقتصاد نوين و پارس خودرو بيشترين تقاضاي خريد و فولاد خراسان، نفت بهران و گلوكوزان بيشترين تقاضاي فروش را به خود اختصاص دادند. همچنين 589 ميليون سهم به ارزش 104 ميليارد تومان داد و ستد شد و ارزش بازار سرمايه به مدد رشد قيمت‌ها به سطح 277 هزار ميليارد تومان رسيد. 
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار