
به گزارش خبرنگار ما، اولين شكايت پرونده ششم ارديبهشتماه در اداره پنجم پليس آگاهي تهران تشكيل شد. شاكي توضيح داد: عصر امروز در حال عبور از خيابان بهشتي بودم كه يك خودروي پژو پارس سفيد رنگ كه سه مرد جوان سوار آن بودند كنارم توقف كرد. سرنشين صندلي جلو در حالي كه بيسيم به دست داشت پياده شد و خودش را پليس معرفي كرد. بعد با تهديد من را در صندلي عقب، كنار همدستش سوار كرد. آنها من را كتك زدند و مدعي شدند توزيعكننده مواد مخدر هستم. بعد پول، تلفن همراه، كارت عابربانك و. . . را گرفتند و داخل نايلوني مشكي ريختند. بعد از آن راننده حركت كرد و مردي كه بيسيم به دست داشت رمز كارت عابربانكم را پرسيد كه از ترس مجبور شدم به او بگويم. كمي جلوتر آنها گفتند كه من را اشتباه بازداشت كردهاند. نايلون را به دستم دادند و من را پياده كرده و از محل دور شدند. وقتي محتويات نايلون را بررسي كردم متوجه شدم كارت عابربانكم به همراه 800 هزار تومان پولي كه داشتم را سرقت كردهاند. هنوز مدت زيادي نگذشته بود كه از بانك برايم پيامك آمد يك ميليون و 200 هزار تومان پولي كه داخل حسابم داشتم برداشت شده است.
طرح شكايتهاي مشابه و به دست آمدن سرنخ
بعد از مطرح شدن شكايت بود كه گزارشهاي مشابهي به پليس اعلام شد. با مشخصاتي كه شاكيان در اختيار پليس گذاشتند، متهمان چهرهنگاري شدند. كارآگاهان بعد از بررسي بانك اطلاعات مجرمان سابقهدار تصوير يوسف. س 35 ساله را كه از مجرمان طايفه فيوج بود شناسايي كردند. در شاخه ديگري از بررسيها كارآگاهان با بررسي حساب عابربانك اولين شاكي، تصوير متهم را هنگام خريد سكه در يكي از طلافروشيهاي دولتآباد به دست آوردند. مردي كه با كارت عابربانك شاكي خريد كرده بود هم كسي نبود جز يوسف.
بازگشت سارق مسلح از پاكستان
تحقيقات نشان داد كه يوسف بارها به اتهام سرقت، جعل عنوان پليس، زورگيري و كلاهبرداري بازداشت شده بود.
بررسيها همچنين نشان داد كه او هفت سال قبل به اتهام سرقت مسلحانه بازداشت و به 17سال حبس محكوم شده بود اما يك سال بعد با سپردن وثيقه موفق به گرفتن مرخصي و فرار از زندان شده بود. كارآگاهان در بررسي بيشتر متوجه شدند كه يوسف بعد از فرار از زندان به صورت غيرقانوني از مرز عبور كرده و راهي پاكستان شده بود.
او بعد از دو سال فرار، پنهاني وارد كشور شده و زندگي مخفيانهاي را شروع كرده بود.
شناسايي ساير اعضاي باند
كارآگاهان در تحقيقات بيشتر متوجه شدند كه همه اعضاي باند از طايفه فيوج هستند. در ادامه مخفيگاه عارف 18 ساله، پسر يوسف و شهرام 32 ساله داماد او در واوان شناسايي شد. احسان 25 ساله و غلامرضا 34 ساله با نام مستعار عيسي و برادر29 سالهاش غلامعلي با نام مستعار يونس ديگر اعضاي اين شبكه بودند كه مخفيگاهشان در پيشوا، ورامين و قرچك شناسايي و همه اعضاي باند در عملياتي همزمان از سوي پليس بازداشت شدند.
سوابق متهمان
همزمان با بازداشت اعضاي اين شبكه بود كه سوابق آنها بررسي شد. تحقيقات بيشتر نشان داد كه همه اعضاي باند از مجرمان سابقهدار هستند كه در نقاط مختلف كشور دست به اعمال مجرمانه زده و تحت تعقيب پليس قرار داشتند.
سرقت با خودروهاي قولنامهاي
زماني كه مخفيگاه متهمان بازرسي شد دو دستگاه پژو پارس مشكي و پرايد سفيد رنگ كشف شد. تحقيقات نشان داد كه اعضاي اين شبكه خودروها را با ارائه مشخصات جعلي به صورت قولنامه خريده و بعد از اعمال مجرمانه به صورت قولنامهاي به فروش ميرساندند. بعد از آن بود كه خودروهاي پژو 206 سفيد رنگ، سمند نوك مدادي، پژو پارس سفيد و نوك مدادي كه متهمان در جريان جرائم خود از آن استفاده كرده بودند شناسايي شدند.
شاكيان به پليس آگاهي مراجعه كنند
سرهنگ كارآگاه داوود فرد، معاون مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به اعتراف اعضاي اين باند به سرقتهاي مشابه و شناسايي مالباختگان قرار قانوني از سوي بازپرس صادر و هر شش متهم براي انجام تحقيقات و شناسايي ديگر جرائم در اختيار اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفتهاند، بنابراين مالباختگاني كه به اين شيوه مورد سرقت قرار گرفتهاند براي پيگيري شكايت خود به اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ در خيابان وحدت اسلامي مراجعه كنند.