کد خبر: 721982
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰
رونمایی از یک حافظه نامحدود!
اچ پی به تازگی از اختراع ابر رایانه خود خبر داده و گفته این محصول اوایل سال 2016 روانه بازار خواهد شد.

به گزارش پایتخت به نقل از دیجیتال ترندز، شرکت اچ پی که قرار است به دو بخش تجاری و تولیدی تقسیم شود علت این جدایی را رسیدن به سرعت توسعه بازار روز فناوری اطلاعات عنوان کرده است.

این غول تولید کننده کامپیوتر نخستین محصول خود پس از جدایی را پیشاپیش معرفی کرده و گفته : این ابر رایانه با جای بسیار کمی که می گیرد قادر است مقادیر باور نکردنی از اطلاعات را در خود جای دهد.

به گفته اچ پی، این دستگاه در حقیقت یک فریزر بزرگ برای اطلاعات شما محسوب می شود و می توان از آن به عنوان یک مرکز اطلاعاتی بسیار بزرگ و پیشرفته استفاده کرد.

گفتنی است اچ پی از مشخصات فنی این دستگاه حرفی به میان نیاورده است اما معتقد است اگر پروژه تولید این رایانه با موفقیت به پایان برسد، تحولی عظیم در عرصه تولید رایانه و ابر رایانه های جهان رخ خواهد داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار