کد خبر: 705114
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳
اختلالات انعقادی در ICU از دو جهت عوامل جلوگیری از لخته خون و تشکیل لخته‌های خونی در قسمت‌های مختلف بدن بررسی می‌شود.

یک فوق متخصص مراقبت‌های ویژه با بیان اینکه خونریزی‌های دردناک داخل مفصلی از نشانه‌های اختلالات انعقادی است، تاکید کرد: علایم اولیه اختلالات انعقادی خونریزی‌های طولانی پس از خراش‌های کوچک است که باعث مرگ شخص مبتلا نمی‌شود اما به تدریج بیماری پیشرفت کرده و علایم شدیدتری از قبیل خونریزی‌های دردناک داخل مفصلی مانند مفصل زانو را ایجاد می‌کند.


دکتر سعید عباسی با اشاره به اینکه این بیماران اغلب با التهاب مفاصل روبرو هستند و به همین دلیل در هنگام بروز درد و التهاب از راه رفتن عاجز می‌شوند، گفت: اختلالات انعقادی در ICU از دو جهت عوامل جلوگیری از لخته خون و تشکیل لخته‌های خونی در قسمت‌های مختلف بدن بررسی می‌شود.
 
وی در ادامه افزود: در اختلالات انعقادی نوع اول مشکلات پیش آمده برای بیمار از جمله جراحی، تروما و برخی داروهای دریافتی توسط بیمار باعث پیشبرد فیزیولوژی سیستم خون به سمت عدم انعقاد می‌شود که مشکلاتی از قبیل خونریزی داخلی و آسیب به ارگان‌های مختلف بدن مانند کلیه‌ها و روده‌ها را به همراه دارد.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خاطرنشان کرد: در اختلالات انعقادی نوع دوم تشکیل اندام‌های خونی در اندام‌ها و ریه می‌تواند باعث اختلال قلبی و تنفسی برای بیمار شود که عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد. استفاده از انواع داروهای ضد انعقاد خون در جهت پیشگیری یا درمان این گونه اختلالات ضروری است.


عباسی با بیان اینکه با توجه به پیچیدگی‌های اداره بیماران در بخش‌های مراقبت‌های ویژه، گاهی همزمان هر دو مشکل در بیمار بروز می‌کند، تصریح کرد: اداره این گونه بیماران نیاز به مهارت‌های علمی و عملی پیشرفته‌ای دارد که همکاری دیگر رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی با پزشک ICU را می‌طلبد.


این فوق متخصص مراقبت‌های ویژه یادآور شد: بیماران باید همیشه لیست داروهایی را که مصرف می‌کنند در اختیار داشته باشند و ضمن مصرف صحیح آن‌ها، اطلاعات لازم را در اختیار تیم پزشکی خود قرار دهند.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار