کد خبر: 695937
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
حجت‌الاسلام سيد‌محمد انجوي‌نژاد

يكي از مسائل مهمي كه از سوي برخي دانشجويان مطرح مي‌شود، اين است كه آنها عنوان مي‌كنند ما به دليل درس خواندن فرصت نمي‌كنيم در برنامه‌هاي فرهنگي دانشگاه شركت كرده يا فعاليت فرهنگي داشته باشيم و در اين مورد خيلي سؤال مي‌شود.

اين موضوع طبيعي است كه ممكن است آدم از درس مخصوصاً در برخي رشته‌ها عقب بيفتد ولي داشتن فعاليت فرهنگي هم بحث مهمي است كه دانشجويان بايد در آن حضور فعال داشته باشند، من اين سؤال را با فرمايشي از سوي مقام معظم رهبري پاسخ مي‌دهم. از ايشان سؤال كردند: آقا! اگر ما در دانشگاه كار فرهنگي كنيم، از درسمان عقب مي‌افتيم. آقا فرمودند: نه، به درستان برسيد، بعد سؤال شد چكار كنيم؟ كار فرهنگي را تعطيل كنيم؟ فرمودند: نه، كار فرهنگي هم تعطيل نشود! گفتند: خُب آقا از درس عقب مي‌افتيم، آقا فرمودند: خُب از درس عقب نيفتيد! و اين نشان مي‌دهد كه مقام معظم رهبري اين توان را در دانشجويان مي‌بينند كه هم كار فرهنگي انجام دهند و هم درس بخوانند. پس مي‌توان هم درس خواند و هم كار فرهنگي انجام داد.

از سوي ديگر يادمان باشد خداوند تبارك و تعالي هر كاري را كه براي خدا انجام دهيم، جبران مي‌كند. هميشه براي خدا درس بخوانيم و هر كار فرهنگي را نيز براي خدا انجام دهيم. در دانشگاه كار فرهنگي كنيد، درستان را هم بخوانيد. درس را هيچ‌گاه تعطيل نكنيد، مطمئن باشيد خدا هم قدرت فراگيري شما را در درس بالا مي‌برد.

در واقع مي‌خواهم عرض كنم هر كاري كه مي‌خواهيم انجام دهيم مواظب باشيم كه فقط براي خدا باشد و اگر براي خدا باشد، مطمئن باشيم كه آسيب فردي نخواهيم ديد، البته برنامه‌ريزي نيز در اين ميان مهم است و سعي كنيم همه كارهايمان را با برنامه انجام انجام دهيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار