کد خبر: 674982
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۴
پسر جواني كه متهم است خردادماه امسال مرد جواني را در پارك ساعي تهران به قتل رسانده، به زودي در دادگاه كيفري محاكمه مي‌شود.
پسر جواني كه متهم است خردادماه امسال مرد جواني را در پارك ساعي تهران به قتل رسانده، به زودي در دادگاه كيفري محاكمه مي‌شود.
 
به گزارش خبرنگار ما، متهم كه بهرنگ نام دارد نيمه شب سه‌شنبه 20 خردادماه امسال در پارك ساعي در درگيري خونيني پسر جواني را به نام نيما به قتل رساند. ساعت 2و 30 دقيقه بامداد 20 خردادماه مأموران كلانتري 105 سنايي در جريان درگيري خونيني در پارك ساعي قرار گرفتند. مأموران در محل حادثه با جسد پسر جواني به نام نيما كه بر اثر اصابت چاقو به گردنش از پاي درآمده بود، روبه‌رو شدند. لحظاتي بعد با حضور قاضي سپيدنامه بازپرس ويژه قتل پايتخت، تحقيقات آغاز شد. بررسي‌ها نشان داد مقتول لحظه حادثه با دو نفر از دوستانش به نام‌هاي فرهاد و بهنام در پارك بودند كه با پسر جواني درگير مي‌شوند كه در جريان آن پسر ناشناس نيما را با چاقو هدف قرار داده و از محل گريخته است. همچنين مشخص شد قاتل هنگام فرار موتورسيكلتش را در محل حادثه جا گذاشته است. بنابراين با استعلام شماره پلاك موتورسيكلت، متهم فراري شناسايي شد و مأموران ساعتي بعد وي را در خانه‌شان دستگير كردند.
 
متهم بعد از دستگيري با اعتراف به قتل در توضيح ماجرا گفت: ساعتي قبل از حادثه در حال وبگردي در اينترنت بودم كه از طريق چت با فردي كه خودش را پريسا معرفي كرد، آشنا شدم. سپس با او در پارك ساعي قرار ملاقات گذاشتم و با موتورسيكلتم به پارك رفتم اما خبري از پريسا نبود. من منتظرش بودم تا اينكه با سه پسر جوان كه معلوم بود مست هستند، روبه‌رو شدم.
 
 
آنها به من فحاشي كردند و با هم درگير شديم. براي اينكه آنها را بترسانم چاقويي را كه از قبل داشتم از جيبم بيرون آوردم كه يكي از آنها دستم را گرفت. در حالي كه درگير بودم سعي كردم دستم را جدا كنم كه چاقو به گردن مقتول اصابت كرد. وقتي مقتول خونين روي زمين افتاد از ترس با جا گذاشتن موتورسيكلتم با پاي پياده فرار كردم. در خيابان وليعصر با سرباز وظيفه‌اي كه در حال گشت بود روبه‌رو شدم. سرباز به رفتار من در آن موقع از شب مشكوك شد و دستور ايست داد اما من فرار كردم. سرباز وظيفه در تعقيب و گريزي كوتاه به من رسيد اما باز هم توانستم از دستش فرار كنم. او با تاكسي گذري مرا تعقيب كرد و به من رسيد و از تاكسي پياده شد تا مرا دستگير كند اما باز هم در فرصتي از دستش فرار كردم و خودم را به ماشين تاكسي رساندم. با تهديد چاقو راننده را مجبور كردم تا حركت كند. تعقيب و گريز من و سرباز وظيفه ساعتي طول كشيد تا اينكه سرانجام با سرقت تاكسي از دستش فرار كردم اما وقتي وارد خانه‌مان شدم مأموران منتظرم بودند و مرا دستگير كردند. قاضي سپيدنامه براي متهم بعد از تحقيقات تكميلي و بازسازي صحنه جرم قرار مجرميت صادر كرد و به زودي متهم بعد از صدور كيفرخواست در دادگاه كيفري محاكمه مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار