اسدالله بابازاده گفت: طرح صدقات یکی از طرحهای مشارکتی این نهاد بوده که از طریق توزیع صندوقهای صدقات بین اقشار مختلف مردم، خیرات و کمکهای آنان به سوی اقشار نیازمند انتقال پیدا خواهد کرد.
معاون کمیته امداد گلستان تصریح کرد: طرح صدقات از اواخر سال 1364 در این نهاد شروع شده و صدقات جمعآوری شده در حوزه های حمایت و سلامت خانواده، واحد فرهنگی، اشتغال و خودکفایی مددجویان و نیازمندان هزینه میشود.
وی بیان داشت: درسال گذشته 3 میلیارد و 388 میلیون تومان صدقه در استان گلستان جمعآوری شده است.
بابازاده در ادامه افزود: مردم نوع دوست گلستان در پنج ماه نخست سال جاری 16 میلیارد و 250 میلیون ریال صدقه پرداخت نمودند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
معاون کمیته امداد گلستان اضافه کرد: با توجه به کمکهای انجام شده، هر گلستانی روزانه 50 ریال صدقه به صندوقهای صدقات پرداخت می نماید.
وی همچنین گفت: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان "سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" برنامهریزی کردهایم تا ضریب نفوذ صندوقهای صدقات را با توزیع صندوقهای صدقات کوچک از 39 درصد تا 79 درصد افزایش دهیم.
بابازاده با اشاره به اینکه در سال 92 در سطح کشور 7 میلیون و 716 هزار صندوق نصب شده، ابراز داشت: که تعداد 196 هزار معادل 2.5 درصد سهم استان گلستان بوده که از این تعداد 5 هزار و 300 صندوق بزرگ، یک هزار و 940 صندوق متوسط و 188 هزار و 760 صندوق کوچک است.