
حسن کلانتری در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان ایلام، خواستار برخورد قانونی با این سکونتگاه ها شدوافزود: زندگی در این سکونتگاه ها به علت نبود امکانات و شرایط مطلوب زندگی، باعث بروز مشکل ها و چالش های فراوانی چون ناهنجاری، بزهکاری، اعتیاد، افزایش طلاق و... می شود.
وی با بیان اینکه کارشناسان و متخصصان حوزه های مختلف نباید ناخودآگاه به توسعه این سکونتگاه ها کمک کنند و راه های دور زدن قانون را به ساکنان این مناطق یاد دهند گفت: وجود حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیرقانونی در استان به ویژه شهر ایلام مانع مهم توسعه یافتگی به شمار می رود و باعث ایجاد مسائل و مشکل های اجتماعی و فرهنگی شده است.
کلانتری تاکید کرد: همه مدیران دستگاه های اجرایی استان از جمله شامل آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و شهرداری باید در مدت 15 روز آینده وضعیت سکونتگاه ها و مسائل مربوط به دستگاه خود در این خصوص را بررسی و گزارش کامل آن را در کارگروه بعدی اعلام کنند.
مسئولان دستگاه های اجرایی در این کارگروه به ارائه دیدگاه ها و عملکرد خود در موضوع حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیرقانونی پرداختند.
یکی از مسائل و مشکلات مهم حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرهای استان به ویژه ایلام در نزدیک به یک دهه گذشته گسترش پدیده حاشینه نشینی، زمین خواری و ایجاد سکونتگاه های غیرقانونی بوده است.