کد خبر: 657147
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰
مقابله با ساخت‌ و سازهای غیرمجاز و کم کردن این معضل فقط با همراهی مردم قابل تحقق است.

محمد حضرت‌پور شهردار ارومیه با عنوان کردن مطلب فوق گفت: مقابله با این معضل به صورت 100 درصد تحقق نیافته است، به همین دلیل به همراهی و مشارکت مردم نیاز جدی داریم.

وی با اشاره به اینکه توانسته‌ایم 98 درصد در سطح و 95 درصد در ارتفاع از ساخت و ساز غیرمجاز جلوگیری کنیم، ادامه داد: شهروندان به منزله ناظر در محله‌ها و شهر رفتار کرده، در صورت مشاهده قانون‌گریزی و تخلف مراتب را گزارش دهند.

حضرت‌پور ادامه داد: در کوچه‌های کمتر از هشت متر حداکثر سه طبقه، کوچه‌های 16 تا 24 متر حداکثر چهار طبقه و کوچه‌های 16 تا 48 متر حداکثر پنج طبقه ساخته می‌شود.

شهردار ارومیه با تاکید بر اینکه در صورت واصل شدن گزارش‌های مردمی به طور قطع موضوع مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، گفت: سخت‌گیری‌ کارشناسان و مواد قانونی فقط برای رفاه حال مردم است.

حضرت‌پور به تقسیط هزینه پروانه ساخت نیز اشاره کرد و بیان داشت: با هدف توسعه اصولی و نظام‌مند شدن ساخت و ساز هزینه پروانه ساخت به صورت 10 ساله تقسیط شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار