مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: تفاهم نامه راه اندازی وایجاد موزه اسناد تاریخی سرزمین استاراباد با هدف مرمت و احیای خانه موقوفه میرزا عابدین شبیه ساز واقع در محله دوشنبه ای بافت تاریخی گرگان، فراهم سازی محیطی پژوهشی جهت بررسی وقایع تاریخی منطقه ، افزایش آگاهی عمومی نسبت به تاریخ و هویت منطقه، گردآوری و حفاظت از اسناد و مدارک مهم تاریخی منطقه و همچنین آشناسازی عموم مردم با جایگاه اسناد مکتوب در زندگی ، آشناسازی عموم مردم با انواع اسناد مکتوب، آشناسازی صاحبان اسناد شخصی و خانوادگی با اهمیت اسناد و آموزش شیوه های نگهداری آنها در دست اقدام می باشد و ایجاد و راه اندازی این موزه اسناد در حال پیگیری است.
قربان عباسی افزود: این تفاهم نامه سه جانبه به صورت مشارکتی بین میراث فرهنگی و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گلستان و بهره بردارخصوصی به اجرا درخواهد آمد.
وی ادامه داد: براین اساس محل موزه (خانه موقوفه میرزا عابدین شبیه ساز) به صورت مشارکتی مرمت خواهد شد و تجهیزات نمایشگاهی و امنیتی نیز در این موزه نصب خواهد شد.