کد خبر: 647897
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲
مدیرعامل تامین قطعات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران از صادرات ماهانه هزار تن قطعات ریخته‌گری از تراکتورسازی ایران به ایتالیا برای استفاده شرکت‌های خودروسازی خبر داد.

جواد نجفی‌آذر گفت: این حجم صادرات در کنار صادرات سایر تولیدات گروه تراکتورسازان از جمله محصول تراکتور به کشورهایی نظیر عراق، افغانستان، تاجیکستان، آمریکای لاتین، کشورهای عربی و خاورمیانه سالانه ارزآوری قابل توجهی را عاید کشور می‌کند.

وی با اشاره به چهار خط فینال تولید تراکتور این مجموعه افزود: این خطوط که دو خط در تبریز و دو خط در کردستان و ارومیه مستقر هستند در کنار دانش فنی بالای، مجموعه‌ای را به وجود آورده که نزدیک به 30 هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در آن صورت گرفته که متعلق به کل ایران است.

نجفی‌آذر با اشاره به اینکه تراکتورسازی یکی از خودکفاترین مجموعه‌های تولیدی کشور محسوب می‌شود گفت: با عدم فروش اکسل تراکتور و نتیجه دادن تلاش مهندسان تراکتورسازی برای طراحی و تولید 100درصد آن سالانه از خروج 16 میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری شد و این در سایه تبدیل تحریم به فرصت به همت ایران و ایرانیان در تراکتورسازی بود.

مدیرعامل تامین قطعات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران تلاش دولت برای افزایش ضریب مکانیزاسیون و همراهی تراکتورسازی ایران برای تحقق این مهم را نیز یادآور شد و گفت: تراکتورسازی در مرحله اول متعهد شده تا 10 هزار دستگاه از تراکتورهای مورد نیاز کشاورزان برای تحقق مرحله به مرحله ضریب مکانیزاسیون را تامین کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار