کد خبر: 646250
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
مبلغ 56 میلیارد و 700 میلیون تومان برای اجرای عملیات زیرساختی شامل آب، برق و فاضلاب مسکن مهر به راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی واگذار شده است

 

مدیر‌کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اعلام این مطلب گفت: در اوایل اردیبهشت‌ماه جاری کارگروه تامین خدمات زیربنایی مسکن مهر با حضور معاون وزیر نیرو و نماینده معاون اول رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی و مدیران اجرایی استان‌ها در تهران برگزار و تمهیدات جدی در راستای ارائه خدمات زیربنایی مسکن مهر اندیشیده شد.

مسعود مالکی افزود: در این کارگروه مطالبات خراسان جنوبی در ارتباط با مسکن مهر به طور 100 درصد پذیرفته شده است.

وی ادامه داد: در این کارگروه مقرر شد مبلغ 56 میلیارد و 700 میلیون تومان برای اجرای عملیات زیرساختی شامل آب، برق و فاضلاب مسکن مهر به راه و شهرسازی استان واگذار و سپس در اختیار دستگاه‌های متولی استان قرار داده شود.

مالکی با اشاره به اینکه از نظر کیفیت تمامی مباحث 20 گانه مقررات ملی ساختمان به ویژه مبحث 19 در راستای بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان رعایت شده افزود: تا‌کنون مبلغ 604 میلیارد و 346 میلیون تومان تسهیلات مسکن مهر با بهره هفت درصد در بیرجند و چهار درصد در شهرستان‌ها پرداخت شده است.

مدیر‌کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی ادامه داد: احداث 14 باب مسجد، کتابخانه ، خانه عالم ، پایگاه بسیج ، 11 باب مغازه تجاری و فضای سبز، احداث 19 باب مدرسه، دو باب درمانگاه، 6 سالن ورزشی، 32 واحد تجاری و خدماتی و یک باب کلانتری از دیگر خدمات روبنایی مسکن مهر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار