کد خبر: 646217
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
فرماندار رشت به وجود نگرانی بین شالیکاران در این شهرستان اشاره کرد و از آبگیری نشدن 45 روستای رشت خبرداد.

سید عیسی مهدوی در جلسه بررسی آخرین وضعیت آب کشاورزی گیلان با عنوان کردن مطلب فوق گفت: امسال برای نخستین بار چهار درصد از خزانه‌های شالیکاران دچار سوختگی شده و نرخ جو افزایش پیدا کرده است.

وی مدیریت آب کشاورزی را نیازمند در مدار بودن پمپ‌های آب دانست و بیان کرد: 38 پمپ آب رشت در مدار نیست. این پمپ‌هاذ دولتی هستند و تعمیر و نوسازی پمپ‌های مذکور 200 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز در جلسه مذکور به برگزاری 10 جلسه مدیریت بحران آب در استان خبر داد و گفت: جلسه‌های مذکور با توجه به کاهش نزولات جوی در حوزه آب‌ریز سد سفیدرود برگزار شده است.

افشین عزیزی بر استفاده بهینه از آب موجود تاکید کرد و افزود: استفاده از توان دهیاران در کاهش تنش‌آبی موثر است. مناطق تنش‌زا در گیلان شناسایی شده است و تقویم زراعی کشت توسط سازمان جهاد کشاورزی در ابتدای سال جاری تهیه شده است.

وی به بازبینی تجهیزات آبرسانی اشاره کرد و گفت: یک‌هزار و 500 کیلومتر از کانال‌های آب گیلان لایروبی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به بازبینی 10 هزار و 55 پهنه آب‌بندان در استان، تصریح کرد: آب‌بندان‌های مذکور آب‌گیری شدند.

وی از همزمانی کشت در مناطق مختلف گیلان که به دلیل کم‌آبی ایجاد شده است، خبرداد و گفت: همزمانی کشت مردم را ملتهب کرده است و نشاکاری مردم در معرض خطر است.

عزیزی به کاهش دبی آب رودخانه‌ها در رضوانشهر اشاره کرد و یادآور شد: در مناطق کوچصفهان، سنگر و خمام مشکلات در حال برطرف شدن است.

وی با اشاره به مشکل کم‌آبی در مناطق انتهایی شبکه‌های آبرسانی، بیان کرد: 97 درصد شخم شالیزارها انجام شده است.

عزیزی از 98 درصد خزانه‌گیری شالیزارها در گیلان خبر داد و تصریح کرد: 30 درصد شالیزارهای استان نشاکاری شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه 23 میلیارد و 800 میلیون تومان برای اجرای 184 پروژه آبرسانی در سال 92 اختصاص داده شده است، یادآور شد: همکاری خوبی بین شرکت آب منطقه‌ای گیلان، جهاد کشاورزی و فرمانداری‌های استان وجود دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار