کد خبر: 640326
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷
آمریکا، روز جمعه، تحریم هایی را علیه شش تن از سران منطقه کریمه و یک مقام سابق اوکراینی که مظنون به تهدید صلح و ثبات در اوکراین هستند، اعمال کرد.
تسنیم: آمریکا، روز جمعه، تحریم هایی را علیه شش تن از سران منطقه کریمه و یک مقام سابق اوکراینی که مظنون به تهدید صلح و ثبات در اوکراین هستند، اعمال کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آمریکا، روز جمعه، اعلام کرد تحریم هایی را علیه شش تن از سران منطقه کریمه، یکی از مقامات سابق اوکراین و نیز یک شرکت گازی که «صلح و ثبات در اوکراین را به خطر می اندازند»، اعمال کرده است.

«دیوید کوهن» معاون وزیر خزانه داری آمریکا گفت: «کریمه سرزمینی اشغال شده است، ما کسانی را که به نقض حاکمیت و وحدت ارضی اوکراین ادامه می‌دهند، مورد تحریم قرار خواهیم داد.»

در این فهرست آمریکا اسم «رستم تمیر گالییف» نائب رئیس سابق پارلمان اوکراین به چشم می خورد، مقامی که معاهده جدایی این شبه جزیره از اوکراین و الحاق آن به روسیه را امضا کرد، اعمال کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار