فریدون حسنوند در بررسی مسائل و مشکلات شهرستان دیلم، با بیان اینکه شهرستان دیلم از لحاظ زیرساختهای شهری باید به آن توجه ویژه شود، اظهار داشت: شهرستان دیلم دارای قابلیت مهم اقتصادی و گردشگری است، به طوری که سالانه این شهرستان محل تردد میلیونها گردشگر از سایر نقاط کشور است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان دیلم با سه استان کهکیلویه و بویراحمد، فارس و خوزستان هممرز است، ادامه داد: این شهرستان محل گذر گردشگران گوناگون در حوزه تجارت و طبیعت استکه حضور بیش از 2 میلیون گردشگر در ایام تعطیلات نوروز گواهاین ادعاست.
استاندار بوشهر با تأکید بر توجه به زیرساختهای شهری دیلم، خاطرنشان کرد: زیرساخت دیلم هنوز روستایی است و باید با سرمایهگذاری در عمران شهری چهره این شهر را تغییر داد، چراکه چهره این شهر زیبنده دیلم نیست.
حسنوند با تأکید بر پرهیز از شعار و تحقق در عمل، تصریح کرد: باید در عملخواستههای مردم را تحقق ببخشیم تا آنچه مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت و مردم است، محقق شود.
استاندار بوشهر تأکید کرد: به دور از بازیهای سیاسی و جناحی باید با برنامه و طرح کارها را پیش برد تا مردم به سهولت از طرحهای اجرا شده بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه دیلم نماد تجارت و بازرگانی در جنوب استان بوشهر است، اذعان داشت: بسیاری از مردم خوزستان برای تجارت و خرید لوازم اجناس خارجی به این شهرستان سفر میکنند که نشاندهنده جایگاه دیلم در حوزه تجارت خارجی است.
این مسئول، شیلات را از دیگر محورهای توسعه شهرستان دیلم برشمرد و عنوان کرد: ساحل زیبای دیلم بر منطقه اثر مطلوبی گذاشته است؛ به طوری که بخشی از این ساحل به پرورش میگو اختصاص دارد.
حسنوند بر معرفی توانمندهای گردشگری و تجارت دیلم تأکید کرد و متذکر شد:دیلم زمینههای مناسب ومهمی برای سرمایهگذاری در دو بخش تجارت و گردشگری دارد که باید به سرمایهگذاران در سایر نقاط معرفی شود.
وی بر تعامل و همگرایی مسئولان برای حل مشکلات منطقه تأکید کرد و بیان داشت: مسئولان هر بخش باید با وحدت و اتحاد بیشتر مشکلات شهرستان دیلم را برطرف کنند تا اثری از خدمات مسئولان در دیلم برجای گذاشته شود.
استاندار بوشهر با بیان اینکه وضعیت ظاهری شهری دیلم زیبنده منطقه تجاری، اقتصادی و گردشگری دیلم نیست، خاطرنشان کرد: باید حل مشکلات دیلم ضمن برنامهریزی مناسب، اولویتبندی شود.
حسنوند با اشاره به اینکه امسال وضعیت تخصیص اعتبارات نسبت به سال گذشته مطلوبتر است، ابراز داشت: در 8 ماه گذشته 32 درصد اعتبارات تملک دارایی تخصیص یافته است که تا پایان سال افزایش خواهد یافت.
وی بر تشکیل کارگروه صنعت، معدن، تجارت و کشاورزی در مرکز استان بوشهر ویژه دیلم تأکید کرد و متذکر شد: طرح تبدیل دیلم به منطقه ویژه اقتصادی در دستور کار قرار دارد و امسال برای طرح مطالعه آن 2 میلیارد ریال مصوب و تخصیص مییابد.
استاندار بوشهر بر پیگیری تأمین درآمد ارزش افزوده آلایندگی شرکتهای نفتی تأکید کرد و یادآور شد: پیگیری اجرایی شدن قانون دریافت ارزش افزوده آلایندگی شرکتهای نفتی یک ضرورت است چراکه بخش عمدهای از درآمدهای شهرداریها از این محل تامین میشود.
حسنوند در این نشستضمن تخصیص 50 میلیارد ریال به دیلم از مسئولان خواست این اعتبار در اسرع وقت از خزانه دریافت و در جهت تکمیل و اجرای طرحهای مورد نظر استفاده شود.
وی در پایان عنوان داشت: بخشی از این اعتبار صرف خرید دستگاه رادیولوژی بیمارستان دیلم میشود وبخش دیگرینیز در حوزههای ورزشی، آبرسانی، عمران شهری، طرح هادی روستاها، سایت پرورش میگو بویرات، مخزن ذخیره آب و برقرسانی هزینه میشود.