کد خبر: 609685
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۱
نمايش «صبحانه‌اي با طعم مرگ» در جمع خانواده‌هاي شهداي ترور
قائم مقام انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به اينكه در ايران خانواده‌هاي متعددي داريم كه بين چهار تا شش عزيز خود را تقديم به انقلاب و نظام كرده‌اند، گفت: توليد تنها 30 فيلم درباره 17 هزار شهيد ترور بسيار ناچيز و تأسف‌بار است.

قائم مقام انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به اينكه در ايران خانواده‌هاي متعددي داريم كه بين چهار تا شش عزيز خود را تقديم به انقلاب و نظام كرده‌اند، گفت: توليد تنها 30 فيلم درباره 17 هزار شهيد ترور بسيار ناچيز و تأسف‌بار است.

به گزارش «جوان» به نقل از روابط عمومي انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس، روز گذشته، «روح الله سهرابي» قائم مقام انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس در سخناني پيش از نمايش اين مستند در كنگره شهداي ترور اظهار داشت: عدم پوشش زندگي شهداي ترور در قالب آثار سينمايي يكي از غفلت‌هاي مهم سينماي ايران در شناسايي و نمايش مظلوميت اين گروه از شهدا بوده است و اميدواريم برگزاري اين كنگره به زدودن اين غبار مظلوميت كمك كند. سهرابي در ادامه با اشاره به برخي توليدات رسانه‌اي سينماي غرب اظهار داشت: با وجود آنكه در ايران خانواده‌هاي متعددي داريم كه بين چهار تا شش عزيز خود را تقديم به انقلاب و نظام كرده‌اند اما درباره زندگي آنها اثر فرهنگي مؤثري توليد نشده و در كشوري مانند امريكا اثري مانند «نجات سربازان رايان» با تلفيقي از تخيل و واقعيت توليد و عرضه شده است.

سهرابي در ادامه با اشاره به توليد حدود 30 فيلم با موضوع شهداي ترور در دو سال اخير در انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس گفت: با وجود آنكه سوژه‌ها و موضوعات اين فيلم‌ها از سوي انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس به فيلمسازان مختلف سفارش داده شده است اما اين آثار فضاي حرفه‌اي و جذابي دارند كه توانسته‌اند نمايش‌هاي خوبي در جشنواره‌هاي مختلف داشته باشند و اميدواريم به مرور نقص‌هاي موجود در اين آثار برطرف شود هرچند توليد 30 فيلم در مقايسه با عدد 17 هزار شهداي ترور بسيار ناچيز و تأسف‌بار است.

سهرابي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه توليد فيلم‌هاي حرفه‌اي امري هزينه‌بر است از سردار محمد رضا نقدي به دليل حمايت از توليد اين آثار تشكر و قدرداني كرد و خطاب به جمع حاضر گفت: اميدوارم گوشه‌اي بسيار ناچيز از آنچه بر اين انقلاب رفته است از اين نقطه كه در آن حضور داريم به عنوان صداي مظلوميت و ايستادگي ما به جهان مخابره شود. اين اثر با نام «صبحانه‌اي با طعم مرگ» يكي از پنج فيلمي است كه با مجري طرح پژمان لشگري‌پور و به سفارش انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس جلوي دوربين رفته است. مستند «صبحانه‌اي با طعم مرگ» در شهرستان كرج مقابل دوربين رفته و هم اكنون آخرين مراحل تدوين خود را سپري مي‌كند و به زودي به مدت 33 دقيقه آماده نمايش خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار