کد خبر: 521869
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۵
حمید یزدانی اظهار داشت: مرمت چهار گنبد در سه سوق بازار با انجام سبک سازی، جمع آوری کاهگل ها وخاکهای فرسوده، استحکام بخشی، دوغاب ریزی،کاهگل ریزی، جمع آوری کچ و خاک های فرسوده، سفید کاری و ... به اتمام رسید.
وی افزود: به جز مرمت این گنبد ها، پنج گنبد دیگر نیز به صورت کامل کاهگل داده شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: بازار تاریخی دامغان یکی از بناهای منحصر به فرد و دومین بنای خشتی این شهرستان می باشد که در مرکز شهر قرار گرفته و به شماره ۲۹۱۶ در در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است .
بازار دامغان به لحاظ موقعیت مکانی، در راسته خیابان امام واقع و از غرب به شرق امتداد دارد، این بازار دارای هشت دهنه ورودی اصلی و یک ورودی فرعی است.
سقف دالانی بازار، به صورت گنبدی است و این گنبدها یک در میان دارای نور گیر است، بیشتر مغازه ها نیز دارای سقف گنبدی می باشند.
شايان ذكر است ،این بازار با خشت آجری بوده و ساخت آن به دوره صفویه و قاجاریه بر می گردد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار