فارس: عصر امروز با حضور حسین ساجدینیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ ملاقات مردمی مسئولان انتظامی این فرماندهی در بومهن انجام شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در این مراسم اظهار داشت: اجرای طرح امنیت محلهمحور در تهران بزرگ از دو سال قبل آغاز شده است.
ساجدینیا ادامه داد: یکی از نواحی زیرپوشش فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در شرق تهران و محدوده شهرهای پردیس، بومهن و منطقه جاجرود واقع شده است.
وی اضافه کرد: به طور قطع، وجود مردمانی شریف در این مناطق لزوم ارائه خدمات شایسته به آنها را بیش از قبل مورد تأکید قرار میدهد.
ساجدینیا افزود: امروز مرد این حوزه از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مشکلات و معضلات خود را با فرمانده و معاونان این فرماندهی مطرح کردند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: استقبال خوبی نیز از سوی مردم صورت گرفت و همه پلیسهای بخشهای تخصصی پاسخگوی مراجعان بودند.
وی اضافه کرد: هدف فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اجرای طرحهای ارتقای امنیت در امتداد طرحهای گذشته با قدرت و قوت هر چه بیشتر است.