
چهار پسر جوان كه متهم هستند مرد گلفروشي را به قتل رساندهاند، در دادگاه كيفري استان البرز محاكمه ميشوند.
به گزارش خبرنگار ما، شامگاه۱۹ اسفندماه سال گذشته مأموران گشت كلانتري ۲۲ مهرشهر كرج در حال گشتزني بودند كه فهميدند يك درگيري در محله حسينآباد بين چند پسر جوان اتفاق افتاده است. مأموران وقتي به محل رسيدند يكي از اهالي به آنها گفت: لحظاتي قبل سه پسر ناشناس مرد جواني را كه كنار مغازه من گلفروشي دارد با چاقو زخمي و فرار كردند. او توضيح داد: داشتم مغازهام را تعطيل ميكردم كه صداي درگيري را شنيدم.
بعد هم ديدم سه نفر به مرتضي ـ ۳۰ساله ـ حمله كردند، يكي از آنها با چاقو به مرتضي ضربه زد و بعد هر سه نفر فرار كردند. من به سراغ مرتضي رفتم و ديدم دچار خونريزي زيادي شده است. با ماشينم او را به بيمارستان بردم و پزشكان اورژانس بعد از معاينه او به من گفتند او فوت شده است. مأموران سپس به بيمارستان رفتند و بعد از تأييد خبر فوت مرتضي از دوست مقتول كه هنگام حادثه همراه او بود، تحقيق كردند.
مراد گفت: من در مغازه گلفروشي كار ميكنم. آن شب پدر مرتضي كه صاحب مغازه است زودتر به خانه رفت. بعد از پايان كار مغازه را تعطيل كرديم تا به خانه برويم. همان لحظه ديديم كه سه پسر جوان ميخواهند از پسر نوجواني زورگيري كنند.
مرتضي به آن سه نفر اعتراض كرد و گفت كاري با پسر نوجوان نداشته باشند. سه پسر زورگير عصباني شدند كه چرا مرتضي مانع كار آنها شده است. يكي از آنها به طرف من آمد و يك نفر ديگر كه چاقو داشت و از همه عصبانيتر بود، به طرف مرتضي رفت.
من ترسيدم و فرار كردم و لحظاتي بعد با تلفن همراه مرتضي تماس گرفتم كه گوشي او خاموش بود. بعد فهميدم كه او را با چاقو زدهاند. وقتي به بيمارستان رفتم از فوت او باخبر شدم. مأموران سپس تحقيقات خود را براي شناسايي متهمان آغاز كردند اما هيچ ردي از آنها پيدا نكردند تا اينكه چند روز بعد از حادثه راننده يك اتوبوس سرنخ ماجرا را در اختيار پليس گذاشت. او از ترمينال با پليس تماس گرفت و گفت سه نفر از مسافران اهواز كه سه پسر جوان هستند، درباره قتل مرد گلفروشي با هم حرف ميزنند. آنها مضطرب هستند و تصور ميكنم مرتكب جنايتي شدهاند. مأموران بلافاصله راهي ترمينال شدند و هر سه پسر جوان را دستگير كردند. بررسيهاي اوليه پليس نشان داد، پيمان۲۱ ساله، اميد۲۳ ساله و رضا ۱۸ ساله از مجرمان سابقهدار هستند كه بارها به اتهام سرقت و زورگيري دستگير و روانه زندان شدهاند.
متهمان در اولين بازجوييها اتهام قتل را انكار كردند و گفتند قتل كار آنها نبوده است اما وقتي با شاهدان روبهرو شدند به جرم خودشان اقرار كردند. اميد و رضا گفتند كه پيمان مرتكب قتل شده است. پيمان هم اتهام خودش را قبول كرد و در توضيح شب حادثه گفت: آن شب داشتم در خيابان پرسه ميزدم كه رضا و اميد را ديدم.
قرار شد به سفره خانه برويم و با هم قليان بكشيم اما هيچ كدام پول نداشتيم. به سفره خانه رفتيم و مشغول كشيدن قليان شديم. همان لحظه سه پسر نوجوان آمدند و قليان كشيدند. خواستيم آنها را همانجا خفت كنيم تا پول قليان را تهيه كنيم. اميد به طرفشان رفت و قليان آنها را برداشت و شروع كرد به كشيدن.
پسران نوجوان واكنشي نشان ندادند. يكي از آنها برخاست و از سفره خانه بيرون رفت. ما هم دنبالش رفتيم تا او را خفت كنيم. به جاي خلوتي كه رسيد خواستيم به طرفش حمله كنيم. ديديم كه دو پسر جوان دارند به ما نگاه ميكنند.
يكي از آنها به ما اعتراض كرد و خواست تا كاري با آن پسر نوجوان نداشته باشيم. ما با آن مرد درگيري شديم. من چاقو داشتم و او را با چاقو زدم و بعد هر سه نفر فرار كرديم.
اميد و رضا هم اظهارات پيمان را تأييد كردند. سرانجام بعد از انجام تحقيقات، پرونده با صدور كيفرخواست عليه پيمان به اتهام مباشرت در قتل و اميد و رضا به اتهام شركت در نزاع صادر و براي رسيدگي به شعبه اول دادگاه كيفري استان البرز فرستاده شد. متهمان به زودي مقابل هيئت قضات به رياست قاضي هدايت رنجبر محاكمه ميشوند.