کد خبر: 477719
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۸
هشدار به روزه داران عزیز؛

دکتر مجید امتیازی متخصص طب سنتی با اشاره به روزه ‌داری در فصل گرم سال اظهار داشت: از آنجا که هوای گرم تابستان و روزه‌ داری موجب کاهش آب بدن و دهیدراته شدن بدن می‌شود بنابراین روزه داران در فاصله افطار تا سحر به اندازه مایعات بنوشند و از مصرف مقدار کافی میوه و سبزیجات غافل نشوند چرا که سبزیجات و میوه‌ها به لحاظ دارا بودن فیبر باعث آزاد شدن تدریجی آب در طول روز شده و در رفع عطش کمک کننده هستند.
وی با تاکید بر این که روزه داران از بازکردن روزه با آب سرد به شدت بپرهیزند، گفت: بازکردن روزه با آب خیلی سرد آسیب شدیدی به معده و کبد رسانده و در نتیجه دستگاه گوارش را ضعیف می‌کند.
این متخصص طب سنتی توصیه کرد: نوشیدن مایعات گرم اعم از چای یا آب جوش به همراه یک شیرینی طبیعی مانند کشمش یا یک عدد خرما بهترین روش برای باز کردن روزه است.
وی افزود: روزه داران سعی کنند بعد از گذشت یک ساعت از افطار یا در فاصله زمانی مناسب از خواب میوه مصرف کنند.
دکتر امتیازی تصریح کرد: همچنین برای جلوگیری از عطش در طول روز می‌توان از سبزیجات یا شربت خاکشیر ( به همراه شکر و گلاب) هنگام سحر بهره برد.
وی یادآورشد: روزه داران در طول روز جهت کاهش عطش افشانه‌های آب به صورت بزنند و از رفتن در محیط‌های گرم و آفتاب شدید خودداری کنند و دوش آب ولرم در طول روز در رفع عطش کمک کننده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار