کد خبر: 477385
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۲
فارس به نقل از روابط عمومی مجمع نمایندگان استان اصفهان نوشت: حجت الاسلام احمد سالک با اشاره به خشکسالی‌های اخیر و کاهش نزولات آسمانی در اصفهان، بیان کرد: سحرگاه روز جمعه با حضور مردم متدین اصفهان و خانواده‌های معظم شهدا در بستر تفتیده رودخانه زاینده‌رود دعای ندبه می‌خوانیم و از درگاه خداوند طلب نزول باران رحمت الهی را می‌کنیم.

وی با اشاره به علل برگزاری این مراسم دعا گفت: وضعیت آب استان شرایط بحرانی پیدا کرده است و باید دست به آسمان شویم بلکه خداوند تبارک و تعالی رحمت خویش را نازل کند.

نماینده مردم اصفهان افزود: از سوی دیگر در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم و باید روح خویش را از آلودگی‌ها تطهیر کرده و برای ورود به این ماه مبارک آمادگی کسب کنیم.

سالک بیان کرد: بستر خشکیده زاینده‌رود در کنار سی و سه پل برای برگزاری این مراسم معنوی انتخاب شد و قرائت دعای ندبه از پنج نیم صبح جمعه با نوای مداحان اهل بیت و سخنرانی روحانیان آغاز می‌شود.

وی از عموم مردم متدین و همیشه در صحنه اصفهان دعوت کرد با حضور در این مراسم عبادی و استغاثه به درگاه خداوند تبارک و تعالی برای نزول باران رحمت الهی دست به سوی آسمان و خالق بی نیاز دراز کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار