کد خبر: 476298
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۲
فارس: سید علی شفیعی اظهار کرد: این هواپیمای آموزشی ساعتی قبل از حادثه از محل فرودگاه خدمات ویژه قزوین به هوا برخاسته بود که پس از مدتی در محلی نزدیک به سه‌راهی پلی‌وینا و شهرک صنعتی البرز قزوین در زمین‌های کشاورزی سقوط کرد.

وی ادامه داد: ساعت ۱۲ و ۳۲ دقیقه در پی تماس تلفنی یک شهروند مبنی بر مشاهده یک هواپیمای در حال سقوط ۳ تیم عملیات امداد و نجات و اطفای حریق در محل حادثه حاضر شدند.

شفیعی‌ خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان قزوینی پس از حدود ۵ دقیقه در محل حاضر شده و توانستند اجساد ۲ سرنشین این هواپیما را از هواپیمای نیمه سوخته خارج کنند و تحویل اورژانس دهند.

سرنشینان این هواپیما شامل یک خلبان و یک دانشجو به نام‌های "علی فخر" ۴۲ ساله و "باقر باقری" ۲۶ ساله بودند.

گفتنی است در طی چندین سال گذشته این سومین مورد از سقوط هواپیما در استان قزوین بوده است. اما تاکنون هواپیمای آموزشی سقوط کرده در استان نداشتیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار