کد خبر: 473788
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۰
ایسنا: عبدالعلي تاجي در گفت‌وگو با ايسنا درباره جزئيات اقدامات انجام شده براي كاهش جمعيت تهران اظهار كرد: علاوه بر انتقال كارمندان از تهران كارگروه تصميمات ديگري اتخاذ كرده كه از جمله آنها مي‌توان به انتقال سازمان‌ها، موسسه‌هاي آموزشي و پژوهشي و همچنين شركت‌ها اشاره كرد.
   
وي در ادامه با بيان اينكه بيش از 100 موسسه پژوهشي و آموزشي وجود دارد كه هريك به وزارتخانه خاصي اختصاص دارند، گفت: بنا به تصويب شوراي‌عالي اداري همه اين موسسات از وزارتخانه‌ها جدا شده و به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري واگذار شدند.
 
   تاجي افزود: همچنين وزارت علوم در حال پيگيري است كه موسساتي را كه در پايتخت واقع شده‌اند، بر اساس فعاليتشان به استان‌هاي ديگر منتقل شوند.
   
وي با بيان اينكه خانوارهاي تحت پوشش بهزيستي و كميته امداد و همچنين مراكزي كه توسط اين دو سازمان اداره مي‌شوند نيز بايد به خارج از تهران منتقل شوند، ادامه داد: بنا شده دولت تسهيلاتي را در اختيار اين دو سازمان قرار دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار