کد خبر: 472099
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۰
ایسنا: دكتر عليرضا مصباحي افزود: استفاده از گوش‌ پاك‌كن را براي تميز كردن گوش به هيچ عنوان توصيه نمي‌كنيم و تنها زماني مصرف گوش پاك‌كن توجيه‌پذير است كه قرار باشد دارويي مانند پماد در گوش استفاده شود.

اين جراح و متخصص بيماري‌هاي گوش، گلو و بيني تاكيد كرد: ‌گوش پس از استخر و حمام نياز به خشك كردن ندارد و فردي كه پرده گوشش سالم است احتياج به فرو كردن پنبه در گوش و استفاده از گوش‌گير در حمام ندارد.

وي توصيه كرد: اگر افراد مستعد ابتلا به عفونت قارچي استخر بروند، مي‌توانند پس از خارج شدن از استخر از دور با سشوار گوش خود را خشك كنند و با نظر پزشك از قطره‌هايي كه خاصيت اسيدي دارد استفاده كنند، در نتيجه لازم نيست از گوش‌ پاك‌كن استفاده كنند، چراكه گوش پاك‌كن باعث از بين رفتن جرم گوش و قليايي شدن محيط آن مي‌شود، علاوه بر آن موجب ايجاد زخم در گوش، از بين رفتن استخوانچه‌هاي گوش و حتي پارگي پرده گوش و كري برگشت‌ناپذير مي‌شود.

وي تاكيد كرد: متاسفانه مردم هنگام خارش گوش با جسمي نوك‌تيز، كانال گوش را مي‌خارانند و آن را تميز مي‌كنند، بويژه خانم‌ها براي اين كار از سنجاق مو استفاده مي‌كنند. در اين شرايط پوست كانال گوش زخم مي‌شود و قارچ زير پوست نفوذ مي‌كند و عفوني مي‌شود، البته نخستين راه پيشگيري از ابتلا به عفونت قارچي تلاش در جهت قليايي نشدن محيط كانال گوش است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار