کد خبر: 447390
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰
آیت‌الله یزدی:
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله محمد یزدی در دیدار فرماندهان بسیج کاشان اظهار داشت: انحراف در برخی از مسئولان اجرایی کشور را باید شناخت و اجازه نداد این انحراف به رده‌های بالای حکومت نفوذ کند و به آن ضربه بزند.
نایب‌ رئیس خبرگان رهبری تصریح کرد: باید به اندازه‌ای که می‌توانیم جلوی انحراف را پیش از اینکه به رده‌های بالای حکومت برسد، بگیریم.

* اگر از رهبری اطاعت نکنیم‌ هیچ حجتی نداریم
وی با تأکید بر اینکه نباید به صورت خودسرانه در این عرصه وارد عمل شد، بیان داشت: در برخورد با این انحراف، باید به گونه‌ای که رهبری و هدایت‌گران رده‌ بالای حکومتی اجازه می‌دهند وارد عمل شد و خودسرانه کاری نکرد.
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه فرمایشات رهبری را حجتی برای همه افراد دانست و تصریح کرد: فرمایشات رهبری حجتی برای همگان است،‌ ولو اگر از دیدگاه ما مسئله‌ای اشتباه باشد، ولی دستور رهبری مطاع است و ما در پیشگاه خداوند حجت داریم بنابر این اگر در مسائل حکومتی و مسائل مربوط به جامعه از رهبری اطاعت نکنیم، هیچ حجتی در پیشگاه الهی نداریم.

* گوش به فرمان رهبری باشیم
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: من و شما باید تنها گوش به فرمان رهبری باشیم و بر اساس هدایت‌های ایشان حرکت کنیم‌ چون معظم‌له مصالح کشور و شرایط کلی دنیا و اوضاع و احوال منطقه را می‌بینند و اگر کاری بخواهد انجام شود، باید بر اساس مصلحت کلی جامعه اسلامی باشد.
آیت‌الله یزدی با بیان اینکه تا زمانی که اسلام است، دشمنان نیز وجود دارند، اظهار داشت: از زمان ظهور اسلام، دشمنان به اشکال گوناگونی وارد عمل شدند، امروز هم دشمن وجود دارد و با توجه به شکست‌هایی که متحمل شده است، سعی دارد از درون به نظام اسلامی ضربه وارد کند.
وی ادامه داد: امروز دشمن تلاش دارد خود را به افرادی که تا حدودی وجهه مذهبی دارند و دارای ضعف‌های درونی هستند نزدیک کند و آهسته آهسته بدون اینکه حتی خود فرد هم متوجه شود به عنوان ابزار دشمن برای نابودی نظام اسلامی به کار گرفته شود.
نایب‌ رئیس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه برخی از مسئولان بیش از اندازه برای اطرافیان خود هزینه می‌کنند، گفت: این هزینه کردن به صورتی است که انسان شاهد هزینه کردن خود فرد نیز در این راستا است.

*بسیج نسبت به مسائل نظام مسئول است
آیت‌الله یزدی بسیج را نسبت به مسائل نظام مسئول دانست و افزود: فرماندهان بسیج باید همواره نسبت به مسائل روز جامعه آگاهی داشته و نیروهای خود را آماده نگه دارند.
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: مسئولان بسیج باید بدانند در کشور چه می‌گذرد و رهبری چه‎چیزی را می‌خواهد.
وی با اشاره به اینکه نیروی بسیج‌، نیرویی زنده و فعال است، اظهار داشت: مردم ما در کنار مراجع و علما هوشیار هستند و می‌دانند در جامعه اسلامی چه می‌گذرد.
وی همچنین با اشاره به سیره اهل‌ بیت علیهم السّلام و توجه آنها در انجام کارها به شرایط زمان و مکان تأکید کرد: ما نیز باید همانند امامان خود، زمان و نیازهای آن را بشناسیم تا حرکت‌هایی که انجام می‌دهیم، درست باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار