کد خبر: 446952
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳
معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش گفت: یگان‌های جدید و ارزشمندی در حال ملحق شدن به نیروی دریایی در سطح شناورهای رزمی و شناورهای سطحی- پروازی است.
امیر کامران فرهنگ‌جاوید معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در خصوص اقدامات و وضعیت این نیرو اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش در سال‌های اخیر گام‌های مؤثری در راستای انجام ماموریت محوله و تامین منافع نظام بویژه در دریاهای دور و خلیج عدن و مبارزه با پدیده شوم دزدان دریایی برداشته و همچنین این نیرو با حضور در عرصه دریاها و بویژه در اواخر سال 89 با حضور دوازدهمین ناو گروه خود در شمال اقیانوس هند و گذر از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ و عبور از کانال سوئز و حضور در دریای مدیترانه توانست اقتدار خود را به رخ استکبار جهانی بکشاند.
وی در ادامه تصریح کرد: نیروی دریایی در چندین بعد از جمله نوسازی، تعمیر و نگه‌داری و زیرساخت‌ها بسیار فعال است، به طوریکه در سال‌های گذشته مقام معظم رهبری، نیروی دریایی ارتش را یک نیروی راهبردی نامیدند.

* سفر به مدیترانه در سال جاری ادامه خواهد یافت

فرهنگ‌جاوید با بیان اینکه نیروی دریایی راهبردی یعنی حضور در دریاها، اقیانوس‌ها و نقاطی که منافع نظام جمهوری اسلامی ایران دیکته می‌کند، خاطرنشان کرد: حضور در دریای مدیترانه هم در راستای ماموریت ما و صلح و دوستی و ارتباط و دید و بازدید از کشورهای دوست مثل سوریه بوده و این مناسبات در نیروی دریایی وجود دارد و این دیدارها ادامه خواهد یافت.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: در راستای ارتقای سطح آموزشی و توان رزمی خود و ارتقای مهارت کارکنان، سفر به مدیترانه در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت و ما سفرهای مختلفی داریم که با تصویب ستادهای بالاتر صورت خواهد گرفت.

* تاثیر حضور نیروی دریایی بر احیای مناطق جنوب شرق کشور

معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: سواحل جنوب شرق کشور یک حوزه کاملا محروم بوده و مقام معظم رهبری نظرشان به توسعه جنوب شرق کشور است و همچنین استفاده از دریای عمان مغفول واقع شده بود بنابراین نیروی دریایی با حضور پرصلابت خود در این منطقه آنجا را احیا می‌کند.
فرهنگ جاوید ادامه داد: حضور نیروی دریایی باعث پیشرفت جنوب شرق و سواحل عمان خواهد شد و ما باید با کمک سایر ارگان‌ها و دولت سطح آن جا را ارتقا و این خطه را توسعه دهیم.
* همکاری ارتش با نیروی دریایی سپاه توان رزمی دریایی کشور را چند برابر می‌کند
وی به حضور نیروی دریایی سپاه در سواحل جنوب کشور نیز اشاره و تصریح کرد: ما همکاری لازم را با نیروی دریایی سپاه داریم و همین ارتباط و هماهنگی خوب توان رزمی دریایی جمهوری اسلامی ایران را چند برابر می‌کند.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در آبهای جنوب کشور، اظهار داشت: نیروی دریایی ایران بسیار قدرتمند است و ما می‌خواهیم اعلام کنیم برای تامین امنیت خلیج فارس و دریای عمان نیاز به حضور نیروی نظامی هیچ کشور فرامنطقه‌ای نیست.

* زیردریایی‌های جدیدی به نیروی دریایی اضافه می‌شود
وی همچنین در خصوص نوسازی تجهیزات در نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: یگان‌های جدید و ارزشمندی در حال ملحق شدن به نیروی دریایی در سطح شناورهای رزمی و شناورهای سطحی- پروازی است.
فرهنگ‌جاوید در ادامه سخنانش با بیان اینکه زیردریایی‌های نداجا با داشتن تجهیزات و کارکنان متخصص با قدرت آماده دفاع از کشور هستند، گفت: اگر منافع نظام ایجاب کند زیردریایی‌های ارتش در آب‌های دور دست حضور پیدا خواهند کرد و خیلی مقتدرتر و قوی‌تر حتی از ناوهایمان در آب‌های دور حضور خواهند یافت.
معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش در پایان با بیان اینکه ساخت زیردریایی‌ها در کشور بومی شده است، اظهار داشت: زیردریایی‌های جدیدی توسط وزارت دفاع در حال ساخت است و به نیروی دریایی اضافه می‌شود که به تجهیزات راهبردی نداجا مجهز خواهند بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار