کد خبر: 442460
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۳
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: ما تابع جامعتین و به خصوص آیت‌الله مهدوی کنی و یزدی هستیم و فاصله‌ای وجود ندارد و همه تلاش می‌کنیم برای اینکه مجموعه‌ اصولگرایان وحدت داشته باشند و در این زمینه کارهای مقدماتی را آغاز کرده ایم.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب‌الله عسگراولادی ظهر امروز در حاشیه‌ اجلاس سراسری دبیران استان‌های حزب موتلفه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درخصوص ارزیابی‌اش از سال 89 گفت: سال 89 در ادامه‌ فتنه در کشور، رنجش‌هایی را پدید آورد و به لطف خدا مردم و نسل جوان به تدریج متوجه شدند که آهنگ فتنه از خارج از کشور بوده و در داخل کشور اگر کسانی کاری انجام دادند، عوامل آگاه و یا ناآگاه بودند.
وی افزود: حوادث پس از انتخابات درکنار ریزش‌هایی که بیگانگان به دنبال آن بودند همراه با رویش‌هایی بود وحضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن نمونه‌ای از این رویش‌ها بود اما در خصوص صحنه‌ منطقه و بین‌الملل می‌بینیم که گرایش به اسلام شکل جدی‌تری به خود گرفته و می‌بینیم که در مصر که در همسایگی اسراییل قرار گرفته چنین اتفاقاتی می‌افتد و مردم می‌آیند و نماز جمعه یک میلیونی برپا می‌کنند و دختران خداجوی تونسی که در آنجا حجاب ممنوع بود با حجاب می‌آیند و در میدان مبارزه شرکت می‌کنند.
عسگر اولادی گفت: از طرف دیگر در دنیای استکبار نیز وضع به صورتی پیش می‌رود که زندانهای غرب از اسلامخواهان پر شده است و اگر درگذشته در زندانهای غرب، کمونیست‌ها و سوسیالیست‌ها اکثریت را داشتند، اکنون این اسلامخواهان هستند که در زندانهای آنها هستند و دختران و پسران دانشجوی اسلام‌خواه نیز در آمریکا و اروپا زندانی سیاسی هستند و من سال 90 را در این زمینه‌ها سال مبارکی می‌دانم.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر نسبت میان کمیته‌ سه نفره‌ی اصولگرایان و جامعتین گفت: ما تابع جامعتین و به خصوص آیت‌الله مهدوی کنی و یزدی هستیم و فاصله‌ای وجود ندارد و همه تلاش می‌کنیم برای اینکه مجموعه‌ اصولگرایان وحدت داشته باشند و در این زمینه کارهای مقدماتی را آغاز کرده ایم.
عسگر اولادی درپاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عده‌ای درصدد هستند که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه‌ سیاسی کشور حذف کنند، گفت: اصلا کار انقلاب اسلامی این نیست که رجال ثابت و دائمی داشته باشد. من در موتلفه مدتی دبیرکل بودم و در دوره‌ قبل این سمت را نپذیرفتم و به هیچ وجه حاضر نشدم که دبیرکل بشوم. من معتقدم نسل جوان در کشور هست، آنها رشد کرده‌اند و جا باید برای آنها باز شود و اگر کسی سمت دائم داشته باشد جا برای نسل جوان باقی نمی‌ماند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: در مورد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز در دوره‌ قبل ایشان نامزد نبودند و قرار بود که رقابت بین آیت‌الله جنتی وآیت‌الله یزدی صورت بگیرد که درلحظه‌ آخر و موقع رای‌گیری آیت‌الله جنتی در انتخابات کاندیدا نشدند و به آقای هاشمی پیشنهاد شد که کاندیدا شوند که ایشان نیز نامزد شدند و رای آوردند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ذهن مبارک مقام معظم رهبری و در عنایات ایشان موقعیت خاصی دارند ومن مطمئنم مقام معظم رهبری امروز دردیدار با خبرگان فرمایشاتی را در مورد آقای هاشمی و اینکه ما چگونه از وجود ایشان استفاده کنیم داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار