کد خبر: 419476
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۹
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: در حال حاضر در دانشکده جنگ دانشگاه امام حسین(ع) تغییرات اساسی در محتوای دروس دفاعی صورت می‌گیرد.
سردار حسین همدانی فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در گفتگو با فارس، با اشاره به لزوم ایجاد تغییرات در درس آمادگی دفاعی دانش‌آموزان، اظهار داشت: محتوای هر درسی باید مناسب با روز تغییر کند و دروس آمادگی دفاعی هم باید دائما بروز شود. به همین منظور در مرکز تحقیق و پژوهش این کار صورت گرفته و متناسب با نیاز امروز، متون درس آمادگی دفاعی در حال آماده شدن است.
همدانی با بیان اینکه دروس دفاعی سه مرحله دارد، تصریح کرد: دروس دفاعی در مراحل مقدماتی، تکمیلی و آموزش ضمن خدمت، زنجیره‌ای است و زمانیکه قرار است تغییری صورت بگیرد همه این دروس تغییر خواهد کرد.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در ادامه گفت: در حال حاضر در دانشکده جنگ دانشگاه امام حسین(ع) تغییرات اساسی در محتوای دروس دفاعی صورت می‌گیرد، زیرا بخشی از این دروس برگرفته از اصول و قواعد و کتاب‌های قبل از انقلاب بوده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در همه دنیا متناسب با هر تجربه‌ای متون دروس دفاعی تغییر می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار