کد خبر: 417056
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۲


یک روز قبل از برگزاری کنفرانس رم با موضوع افغانستان، نتایج ابتدایی انتخابات افغانستان اعلام شد.
به گزارش فارس، نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی افغانستان که 27 شهریورماه برگزار شده بود دیروز اعلام شد و نتایج نهایی هشتم آبان ماه اعلام می‌شود. براساس نتایج اعلام شده اکثر کسانی که نزدیک به دولت هستند به مجلس راه یافتند.
همچنین امروز کنفرانس رم با موضوع افغانستان برگزار می‌شود. در این کنفرانس رئیس‌جمهور افغانستان، فرمانده نظامیان امریکا در این کشور، نماینده ویژه امریکا در افغانستان و پاکستان و 10 نماینده از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی شرکت می‌کنند. وزارت خارجه ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرده که دیپلمات‌ها درباره بازگرداندن کنترل قلمرو افغانستان به افغان‌ها گفت‌وگو خواهند کرد.
در همین حال وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد که نیروهای این کشور در افغانستان 1200 نفر افزایش خواهد یافت. ایتالیا در حال حاضر 2800 نیرو در افغانستان دارد. «ایگناسیو لاروسا» در حالی این سخنان را به زبان آورد که قرار است ایتالیا در ابتدای سال 2011 خروج نیروهای خود را آغاز کند. انگلیس و بلژیک نیز اعلام کرده‌اند که صدها نظامی به افغانستان می‌فرستند. انگلیس 320 نفر و بلژیک 100 نفر برای آموزش پلیس افغانستان به این کشور گسیل می‌کنند.
همه این نیروها برای آموزش پلیس و ارتش افغانستان راهی این کشور می‌شوند.
همچنین در حالی که حامد کرزای برای مذاکره با طالبان تلاش می‌کند خشونت‌ها در جنوب و شمال افغانستان ادامه دارد. در انفجار سه بمب در قندهار که هدف آن مقر پلیس بود یک نفر کشته و چهار تن زخمی شدند. دو نظامی خارجی نیز در شمال و جنوب افغانستان کشته شدند.
با این حال حامد کرزای، کمیسیونی را مأمور تحقیق و بررسی درباره زندان مخوف امریکا در بگرام کرد. این زندان اخیرا کشف شده است. کرزای خواستار اعلام نتایج بررسی‌ها تا دو هفته دیگر شده است.
انجام این کارها برای ترغیب طالبان به مذاکره با دولت است. طالبان شرط مذاکره با دولت را خروج اشغالگران از افغانستان اعلام کرده اما کرزای اعلام کرد زمان گفت‌وگو با طالبان به وسیله یک دستور کار بازتر فرا رسیده است. او شورای عالی صلح که رئیس آن برهان الدین ربانی است را برای مذاکره با طالبان مناسب دانسته و امیدوار است این شورا موفق شود. شورای صلح افغانستان 70 عضو دارد و قرار است با طالبان وارد مذاکره شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار