کد خبر: 415770
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲
جانشین نیروی زمینی ارتش از تجهیز این نیرو به تسلیحات جدید دفاعی در حوزه‌های ضد زره و ضد بالگرد خبر داد.
امیر کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفتگو با فارس،‌ در خصوص مجهز شدن نزاجا به تجهزات جدید دفاعی اظهار داشت: در هفته دفاع مقدس تجهزات جدید دفاعی به نیروی زمینی واگذار شده است و قراردادهایی که با صنایع مربوطه داشته‌ایم به نتیجه رسیده است.
حیدری ادامه داد: نیروی زمینی ارتش در چند عرصه مهم دفاعی دستاوردهای مناسبی در زمینه تجهیزات دست پیدا کرده است و این تجهیزات در ارتقای توان نظامی نیروی زمینی ارتش بسیار موثر و تاثیرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به حوزه‌ تجهیزات دریافت شده، تصریح کرد: تجهیزاتی که به نیروی زمینی واگذار شده بیشتر در حوزه‌های ضد زره، ضد تهاجمات هوایی از جمله ضدبالگرد و سامانه‌هایی است که در بحث آفند و پدافند هوایی در یگان‌های زرهی و پیاده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهمیت دستیابی به تجهیزات ضد زره، افزود: در مجموع می‌توان گفت در ارتباط با انواع تجهیزات زمینی مانند اسلحه‌های هجومی و انواع مسلسل‌ها، دستاوردهای خوبی را داشته ایم که البته به این امر قانع نبوده و سعی می‌کنیم تا به موفقیت‌های بیشتری برسیم.
حیدری در پایان اعلام کرد، تجهیزات دفاعی جدید، کلیه رده‌های نیروی زمینی را پوشش می‌دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار