کد خبر: 208193
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۶
مردي با حضور در شعبه 263 دادگاه خانواده كه تقاضاي اثبات فرزند خود را داشت در مقابل قاضي گفت: چند سال پيش به علت جدايي از همسرم و به علت مسافرت خارج از كشور، فرزند خود را به برادرم سپردم و او نيز بدون اطلاع من، براي فرزندم به نام خود شناسنامه گرفت و هم اكنون كه بعد از گذشت چند سال به ايران آمده‌ام تقاضاي برگشت پسرم را كرده‌ام ولي برادرم از اين امر خودداري كرد.
اين مرد اظهار داشت: اينجانب از محضر دادگاه تقاضاي صدور حكم به اثبات نسب فرزند خردسالم را دارم و براي اثبات ادعاي خود به شهادت شهود استناد مي‌كنم.
دادگاه نيز قرار استماع شهود را صادر كرد و شهود تك تك به كلام الله مجيد سوگند ياد كردند و بيان داشتند كه در جريان امر قرار دارند و خواهان به دليل اينكه از همسرش جدا شده و قصد مسافرت به خارج از كشور را داشته است به ناچار فرزند چند روزه خود را به برادرش سپرده‌ است تا از وي مواظبت كند ولي او به نام خودش براي او شناسنامه گرفته ‌است.
علاوه برآن خوانده نيز در جلسه دادگاه به طور ضمني به اين مسئله اقرار كرد كه طفل متعلق به برادرش است.
دادگاه نيز با توجه به اظهارات خواهان و شهادت شهود و اقرار ضمني خوانده و با استناد به مواد 1168و 1175و 1180 قانون مدني طفل خردسال را متعلق به خواهان دانست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار