کد خبر: 207987
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۵
رییس جمهور کشورمان در دیدار دبیرکل حزب الله لبنان آخرین مسائل مهم منطقه، لبنان و تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمود احمدی نژاد پنج شنبه شب در دیدار سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و هیأت همراه اظهارداشت:رژیم صهیونیستی از مقاومت ،مردم لبنان و منطقه در هراس است و تهدیدات اخیر این رژیم جعلی نیز نشان از ضعف آنها دارد.
رییس جمهور کشورمان با بیان این که هر چه به جلو می رویم ملت‌های آزاده و منطقه به پیروزی نزدیک می شوند، بر ضرورت حفظ آمادگی در مقابل تهدیدات احتمالی رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
احمدی نژاد تصریح کرد: ملت ایران در کنار مقاومت و ملت‌های منطقه قرار دارد و اگر رژیم صهیونیستی اشتباهات گذشته خود را تکرار کند و دست به ماجراجویی های جدید بزند، باید به کلی ریشه کن شود و منطقه برای همیشه از شر آنها نجات پیدا کند.
رییس جمهور کشورمان تأکید کرد: وعده الهی نابودی رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی است و پیروزی بزرگ نزدیک است.
سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از مسائل مربوط به لبنان و تهدیدات رژیم صهیونیستی بر آمادگی مقاومت و ملت لبنان تأکید کرد و اظهار داشت:مطمئن هستم تهدیدات رژیم صهیونیستی نتیجه‌ای نخواهد داشت و در هر شرایطی کاری از پیش نخواهد برد و مقاومت لبنان ترسی از این تهدیدات ندارد.
دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد:رژیم صهیونیستی در شرایطی قرار ندارد که بتواند جنگ جدیدی را آغاز کند و تنها قصد به راه انداختن جنگ روانی و ایجاد رعب و وحشت در منطقه دارد.
در پایان سید حسن نصرالله به همراه دکتر احمدی نژاد در ضیافت شام بشار اسد رییس جمهور سوریه شرکت کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار