کد خبر: 207675
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۶
فرزند شهید شوشتری با بیان اینکه آنچه که شهید شوشتری آرزو داشت و مطرح می‌کرد این بود که مشکلات منطقه با شهادت ایشان حل شود، تاکید کرد: برای من شیرین است که ثمرات این خون‌ها به سرعت نمود پیدا کرد.فرج‌الله شوشتری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص دستگیری عبدالمالک ریگی توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور، اظهار داشت: از تمام نیروهایی که در زمینه دستگیری ریگی تلاش کردند و کار صعب و دشواری را انجام دادند، تشکر می‌کنم. آنها با این کارشان نشان دادند که نظام آن قدر توانمند است که نگذارد عروسک ابرقدرت‌ها که در این مملکت اسلامی و خارج از این مملکت می‌گردد و توسط آن‌ها ساپورت و تغذیه می‌شود، کارایی خاصی داشته باشد.
وی ادامه داد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران کارهایی را انجام می‌دهند و پیروزی انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امری مسلم است.

*با دستگیری ریگی ثمره خون شهدا به سرعت نمود پیدا کرد

فرزند شهید شوشتری در خصوص فاصله کوتاه شهادت سردار نورعلی شوشتری و دستگیری عبدالمالک ریگی، خاطرنشان کرد: آنچه که شهید شوشتری آرزو داشت و مطرح می‌کرد، این بود که مشکلات منطقه با شهادت ایشان حل شود، لذا برای من شیرین است که ثمرات این خون‌ها به سرعت نمود پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه امنیت و آرامش نیاز اساسی کشور است، افزود: با کوتاه شدن دست اشرار دست‌نشانده و تحریک شده اجانب، اقدامات در راه پیشرفت و امنیت کشور سریع‌تر خواهد بود.

*حمایت از ولایت فقیه راهی برای عدم تکرار وقایع تروریستی است

شوشتری بیان داشت: همه ما این را قبول داریم که نظام اسلامی بدون دشمن نیست و دشمنان زیادی داریم که راضی نیستند، نظامی که بر اساس مسائل و اعتقادات اسلامی بنا شده است برپا باشد در نتیجه دشمنان نظام اسلامی در این مسیر از هیچ کاری فروگذار نمی‌کنند و تلاش دارند شرارت‌ها و ناامنی را در تمام نقاط کشور ایجاد کنند.
فرزند شهید شوشتری تصریح کرد: نباید انتظار داشت که دشمنان نظام اسلامی پس از دستگیری عبدالمالک ریگی دست به کارهای تروریستی نخواهند زد و نمی‌توانیم بگویم دیگر از این‌گونه افراد حمایت نمی‌شود؛ پس ما اینجا وظیفه داریم تا جایی که می‌توانیم از نظام اسلامی و ولایت ‌فقیه حمایت کنیم تا شاهد تکرار وقایع تروریستی نباشیم.
وی افزود: ارگان‌های ذیربط نیز در خصوص ایجاد امنیت موظفند با افزایش توانمندی‌ خود موارد و مشکلات در خصوص شرارت‌ها را کنار زنند و با حداقل زمان مشکلات را حل کنند و اجازه جولان دادن به چنین افراد شروری در عرصه کشور ندهند.

*با دستگیری ریگی تربیت تروریست برای دشمنان نظام محدود می‌شود

شوشتری بیان داشت: ما بر این معتقدیم که خون بر شمشیر پیروز است و خون شهدا هیچ‌وقت پایمال نمی‌شود و خداوند خودش دیه این خون‌هاست و تروریست‌ها به کارهایی که انجام داده‌اند، پاسخگو خواهند بود.
وی بیان داشت: عملکرد نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران برای دستگیری ریگی، هزینه‌ سنگینی برای دشمنان نظام اسلامی داشت و پس از این تربیت چنین افرادی برایشان محدود می‌شود.
فرزند شهید شوشتری با اشاره به هدف شهید شوشتری در راستای وحدت شیعه و سنی، اضافه کرد: شهید شوشتری و کسانی که لباس مقدس دفاع از نظام را به تن می‌کنند، اعلام آمادگی می‌کردند که می‌خواهند جانش را در موازات اعتلای نظام قرار دهند و کسی که در چنین شرایط خاصی خدمت می‌کند هدفش جز حذف مشکلات نظام و مردم در نقاط مختلف نیست و در این مسیر هم چیزی جز پیروزی و اقتدار نظام اسلامی و مردم نیست در نتیجه این افراد در این مسیر جانشان را فدا می‌کنند.

*اقتدار نظام و آرامش مردم جز با توجه به ولایت فقیه میسر نمی‌شود

وی ادامه داد: وظیفه ما این است که از هر آنچه که سبب اقتدار نظام، آرامش مردم و تسریع در پیشرفت‌ ما می‌شود، حمایت کنیم و هیچ‌کدام از این اهداف جز با توجه به ولایت فقیه و پیروی از ایشان به دست نمی‌آید.
شوشتری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری چراغ هدایت نظام اسلامی ماست، بیان داشت: باید با پیروی و حمایت از چراغ هدایت، مسیر شهدا را ادامه دهیم در این صورت به آن جایی می‌رسیم که وضعیت ما در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و امنیتی بهتر از این خواهد شد.

*برخورد قاطع با ریگی مانعی برای تفکرات باطل بر ضد نظام اسلامی است

وی با اشاره به اینکه مردم باید بدانند، سیستم‌های امنیتی نظامی کشور این توانایی را دارند که حقوق مردم را حفظ کنند، افزود: در شرایطی که دشمن کارهایی برای ایجاد تشویش‌ و فتنه در جامعه می‌کند، مردم باید بستر مناسبی برای فعالیت‌های نیروهای امنیتی ایجاد کنند و در مقابل هر آنچه که آْرامش جامعه را به هم می‌زند، ایستادگی کنند.
فرزند شهید شوشتری با بیان این که باید برخورد قاطعی با ریگی و افراد امثال وی شود، اظهار داشت: برخورد از سوی دستگاه‌های قضایی باید به شکلی باشد که آنهایی که شاید ذره‌ای هم در فکرشان شرارت، ایجاد ناامنی و فعالیت‌های ضد نظام اسلامی خطور می‌کند، احساس یک هزینه سنگین و شرایط سخت و دشوار را داشته باشند که خود این امر، مانعی برای تفکرات باطل برخی افراد ضد نظام اسلامی می‌شود.

*عدم یکپارچگی سیاسی خواص موجب جولان دادن افراد شرور می‌شود

وی افزود: برای حفظ نظام، باید به حفظ آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدا بپردازیم و حفظ نظام جز به مسیر ولایت فقیه نرویم زیرا هر راهی جز ولایت فقیه، فریب است.
شوشتری با اشاره به اینکه حرکت در مسیر ولایت فقیه بزرگ‌ترین وظیفه در نظام اسلامی است، بیان داشت: حرکت در مسیر ولایت فقیه، نمی‌گذارد خون شهدا پایمال شود و دیگر شاهد شرایط ناگواری از سوی تروریست‌ها نخواهیم بود.
فرزند شهید شوشتری اظهار داشت: یکی از دلایل به وجود آمدن این شرارت‌ها، عدم یکپارچگی سیاسی در بین خواص مملکت بوده است و اگر خواص به فتنه‌ها دامن نمی‌زدند امثال ریگی هیچ‌وقت به حساب نمی‌آمدند که بخواهند چنین شرارت‌هایی را به وجود آورند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار