
هفتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان فردا در حالی شروع به کار خواهد کرد که برنامه های این اجلاس از هم اکنون به داغ ترین موضوع سیاسی روز تبدیل شده است.
به گزارش جهان، در افتتاحیه این اجلاس دو روزه فرمانده کل سپاه پاسداران و وزیر خارجه به عنوان مهمانان خبرگان به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. اما در این میان خبرهای رسیده از جلسه چند روز پیش هیات رئیسه مجلس خبرگان برای تعیین دستور کار اصلی و برنامه های آن خبر می دهند.
بر این اساس، طبق تصمیم اعضای هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری بررسی جوانب مختلف فتنه های اخیر از جمله برنامه های اصلی این اجلاس است.
همچنین، سخنرانی چندین نفر از اعضای خبرگان درباره آشوب های اخیر از دیگر برنامه های تصویب شده است که در میان ناطقان، نام آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز به چشم می خورد.
بنا بر این گزارش، با توجه به برنامه سخنرانی رئیس مجلس خبرگان درباره آشوب های اخیر، خبرهای غیر رسمی حکایت از آن دارد که برخی از مسئولان و دلسوزان، مکالمات و رایزنی هایی درباره مباحث مطروحه در این سخنرانی با آیت الله هاشمی رفسنجانی داشته اند که وی به آنان اطمینان داده که سخنانی برای تلطیف فضا و حل و فصل نهایی اتفاقات اخیر را بیان خواهد آورد.
گفتنی است پیش از خطبه های آخرین نماز جمعه آیت الله هاشمی، وی به برخی اطرافیان خود اطمینان داده بود که سخنانش مورد سوء استفاده قرار نخواهد گرفت.